Consiliul Județean reabilitează DJ 204 D Vulturu – Hîngulești – Maluri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Consiliul Județean reabilitează DJ 204 D Vulturu – Hîngulești – Maluri
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Asocierea SC Phoenix Transbac SRL Bacău și SC Alido Proiect SRL Piatra Neamț a câștigat licitația pentru serviciile de proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Modernizare DJ 204 D, sector Vulturu – Hînguleşti – Maluri, km 26+000 – 35+600 + km 35+600, L = 9,6 km, comuna Vulturu, judeţul Vrancea“. Valoarea totală cu care a fost adjudecată această investiție este de aproximativ 11 milioane de lei, fără  TVA, iar durata de execuție a lucrării este de 27 de luni. Drumul va fi modernizat și reabilitat pe o lungime de 9,6 km și va fi construit un pod din beton armat la km 30+850, cu o lungime de 31,1 m și o lățime de 7,8 m.
    Consiliul Județean Vrancea a primit finanțare de la Guvernul României, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) 2, pentru 32 obiecte de investiţii, în valoare totală de 239.594.683,62 lei. Toate aceste proiecte de investiții vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere județene. La această dată, 9 obiective de investiţie au contractele de finanţare întocmite urmând a fi semnate, 12 obiective de investiţie au fost aprobate de plenul Consiliului Judeţean iar pentru 11 obiective de investiţie se vor achiziţiona serviciile de proiectare. Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, a declarat că  județul Vrancea a primit în total pentru localități și Consiliul Județean, peste 700 de milioane de lei. „Avem de treabă, avem bani, avem de construit, trebuie să reconstruim, să reabilităm, să modernizăm infrastructura și viața cetățenilor județului Vrancea. Toate aceste contracte la proiectele de investiții prezentate sunt reale, nu sunt povești, nu sunt minciuni. Sunt fapte, nu sunt vorbe. Dacă unii au timp de vorbe, noi nu avem timp de vorbe. Noi suntem cu faptele, pentru că vocația noastră este de constructori și asta știm să facem pentru cetățenii județului Vrancea“, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
    Vă reamintim că valoarea investițiilor pentru care s-a alocat finanțare în județul Vrancea, în perioada iulie-septembrie 2017, este de peste 536 de milioane de euro. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Singura școală de formare a subofițerilor sanitari din țară funcționează la Focșani
Elevii claselor a XI-a și a XII-a ai Liceului Tehnologic G.G. Longinescu au fost vizitați, ieri, de cadre militare din cadrul garnizoanei Focșani.

POZA ZILEI

Un pompier salvează o pisică dintr-un bazin de pe fosta platformă Mopaf

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost