Consilierii locali repartizează banii către bisericile focșănene
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Consilierii locali repartizează banii către bisericile focșănene
Consilierii locali repartizează banii către bisericile focșănene
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Consilierii locali vor discuta la ședința ordinară din această săptămână modul în care vor fi alocați cei 200 mii lei stabiliți în bugetul local pentru susținerea unităților de cult din municipiu. Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi se află câteva proiecte de hotărâre cu sumele propuse pentru a fi alocată către Protoieria Focșani 1 și cinci parohii din municipiu. Cei mai mulți bani, 100 mii lei, îi va primi Protoieria Focșani 1, care solicită această sumă pentru lucrări de reparații capitale la sediul din centrul municipiului. Alte sume mai mici sunt propuse a fi alocate către mai multe parohii pentru a acoperi o parte din cheltuielile acestora cu lucrări de construcție sau de realizare a pictorii de interior.  Vor fi alocate fonduri către parohiile „Trei Ierarhi” - 15 mii lei (pentru continuarea lucrărilor de pictură), „Sfântul Ștefan cel Mare” - 15 mii lei  (pentru continuarea lucrărilor de pictură), „Buna Vestire” - 35 mii lei (pentru continuarea lucrărilor de construcție),  „Pogorârea Sf. Duh” - 15 mii lei (pentru continuarea lucrărilor de pictură), „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” - 20 mii lei (pentru continuarea lucrărilor de refacere a șarpantei și a fațadei bisericii). Cererile depuse de preoții parohi au fost avizate, inițial, de Protoieria Focșani I și Focșani II. Sumele vor fi alocate doar în baza devizelor justificative și acoperă doar o parte din cheltuielile pe care preoții parohi trebuie să le realizeze la unitățile de cult. De exemplu,  Protoieria Focșani 1 are propusă o sumă de 100 mii lei iar cheltuielile la sediu au fost estimate la 472 mii lei, conform contractului încheiat cu constructorul.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost