Consilier local liberal din Vulturu, acuzat că l-a bătut „cu pumnii și picioarele“ pe văcarul satului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Consilier local liberal din Vulturu, acuzat că l-a bătut „cu pumnii și picioarele“ pe văcarul satului
Consilier local liberal din Vulturu, acuzat că l-a bătut „cu pumnii și picioarele“ pe văcarul satului
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Paul Stoiculeasă, consilier liberal în cadrul Consiliului Local Vulturu, este acuzat că și-a bătut un consătean până l-a băgat în spital. Persoana bătută se numește Petrache Dimofte (FOTO) și a fost angajat să aibă grijă de vacile sătenilor din Vulturu. Motivul pentru care Paul Stoiculeasă l-ar fi bătut pe Petrache Dimofte este că acesta din urmă ar fi dorit să nu mai iasă cu vacile pe islaz, ceea ce l-a nemulțumit foarte tare pe liberalul Stoiculească, care i-ar aplicat mai multe lovituri cu pumnii, după cum susține victima. „Duminică, în jurul orei 13.00, a venit la mine consilierul Paul Stoiculească, care, supărat că nu mai stau cu vacile pe islaz, m-a luat la bătaie cu pumnii și picioarele. M-a lovit de mai multe ori cu pumnii în cap, într-o zonă în care am fost operat după ce în urmă cu șase ani m-am tăiat cu un flex. Am fost bătut în fața porții și există și martori în acest sens. Ulterior, am mers la poliție și am depus plîngere“, a susținut Petrache Dimofte. Acesta mai spune că a mers la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon“ din Focșani abia luni, când i s-a făcut rău. „La spital am venit luni, după ce mi s-a făcut rău. De luni sunt internat la secția de chirurgie și sunt la perfuzii“, a mai spus Petrache Dimofte.
    Bărbatul de 51 de ani povestește că i-ar fi spus consilierului că nu mai are unde să meargă cu vacile pentru că nu îl mai lasă proprietarii terenurilor iar miriștile sunt erbicidate. „Am muncit la un patron din Vulturu, fără acte, păzeam vacile. Şi de vreo câteva zile i-am spus că nu mai am iarbă unde să mă duc cu vacile. Ce le facem? Nu zicea nimic. Eu când am văzut că este erbicidat prin toate miriştile, nu te mai lasă nimeni, le-am mai dus până la 12 pe unde am putut, şi i-am spus din nou că nu am pe unde să mă mai duc cu ele, să mă creadă. Şi a început să mă bată în poartă. M-a lovit cu pumnii, m-a strâns de gât. Mi-a dat cu pumnii în cap, la tâmple şi după aia a venit nevasta-să şi m-a băgat în curte. Asta s-a întâmplat duminică, pe la ora 15.00. Când am văzut că mi-e rău şi mă doare tare unde m-a lovit, am venit la spital. Am trei copii. Nu mă mai duc la el la muncă. Pe toţi i-a bătut pe care i-a avut la muncă la el. El are vreo 30 de vaci, are magazin, are depozit. Au văzut oamenii că m-au bătut, dar nu se pun martori. Am fost operat acum 6 ani la Iaşi, că am fost tăiat cu flexul. M-a lovit în operaţie“, ne-a povestit Petrache Dimofte.
    Diagnosticul pus de medicii Spitalului Județean de Urgență Focșani este de traumatism facial prin agresiune, fără modificări osoase. Bărbatul este internat la secția Chirurgie Buco-maxilo-facială. Cazul este anchetat și de polițiștii vrânceni. Reprezentanții Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea ne-au confirmat că victima, Petrache Dimofte, a depus plângere împotriva agresorului dar că nu ar avea nicio pretenție și nu dorește decât ca agresorul să fie sancționat contravențional și nu să fie cercetat penal.Consilierul liberal spune că doar l-a împins pe văcar

    Contactat de reporterii noștri, consilierul local liberal Paul Stoiculeasă a negat că l-ar fi bătut pe Petrache Dimofte. El ne-a precizat că, de fapt, el ar fi fost cel amenințat cu o rangă și pus în situația de a se apăra. „Nu este adevărat. Acest Dimofte este angajat să aibă grijă de vacile celor din comuna Vulturu. De câteva zile, Petrache Dimofte era beat și nu se mai ducea cu animalele pe islaz, atunci m-am dus să duc animalele pe islaz. Am vorbit cu Dimofte și i-am zis să se ducă cu animalele pe islaz, dar a refuzat. Ulterior, Petrache Dimofte a venit la mine la poartă și m-a înjurat, m-a amenințat că îmi dă cu ranga în cap. Cum era beat și nu știa ce mai face, iar lângă el se afla și o rangă cu care voia să mă lovească, atunci l-am împins cu palma în umăr. M-am apărat pentru că era foarte beat și putea să facă orice, să-mi dea cu ranga în cap“, a declarat Paul Stoiculeasă.
    Primarul comunei Vulturu, Nicușor Păcuraru a precizat că a aflat despre acest incident, ieri, dar a susținut că nu știe cine este vinovat de producerea lui. „A venit la primăria soția lui Petrache Dimofte care mi-a spus că soțul ei a fost bătut și că este internat la Spitalul județean din Focșani și că urmează să fie trimis la Iași. Nu știu care este adevărul, dar este vorba de un incident urât de care se ocupă poliția și care, cred eu, nu ar fi trebuit să aibă loc“, a arătat primarul Nicușor Păcuraru.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost