Concurs pentru studenții teologi pe temele anului omagial-comemorativ 2018, în Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Concurs pentru studenții teologi pe temele anului omagial-comemorativ 2018, în Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei
Concurs pentru studenții teologi pe temele anului omagial-comemorativ 2018, în Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    În contextul în care Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a declarat 2018 drept An omagial al unităţii de credinţă şi de neam şi An comemorativ al făuritorilor Marii Uniri din 1918, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei organizează, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ciprian, un concurs de scriere de eseuri și lucrări științifice, dedicate temelor omagiale și comemorative, în cadrul Programului eparhial pentru tineret „Cuvântul care unește”. Publicul țintă sunt studenți sau absolvenți ai unui program de licență, master sau doctorat, cu predilecție în domeniul istoric, în cadrul unei facultăți de teologie ortodoxă, pentru care au primit binecuvântarea ierarhului locului, necesară demersului lor academic.
    Aceștia sunt invitați să scrie, abordând subiecte din tematica anunțată, în semn de mulțumire pentru creditul oferit de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, dar și ca o formă de recunoaștere, din partea Bisericii, a eforturilor lor de învățare. Materialele participanților vor fi originale, scrise cu font Times New Roman 12, la 1,5 cm spațiere între rânduri, eseurile având până la două pagini (sau aproximativ 1000 de caractere), iar articolele științifice, până la patru pagini (sau aproximativ 2500 de caractere). Acestea vor fi trimise, până la data de 16 martie 2018, ora 15:00, la adresa de e-mail: educatiearhbzvn@gmail.com. Lucrările vor fi selectate și jurizate de o comisie alcătuită de Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul. Cele mai bune vor fi recompensate cu premii în bani și publicate în revista eparhială „Glasul adevărului”, dar și pe celelalte canale media ale Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

Pr. prof. Cristian Marius Dima
Consilier eparhial


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost