Concert special de Crăciun al Orchestrei de Cameră Unirea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Concert special de Crăciun al Orchestrei de Cameră Unirea
Concert special de Crăciun al Orchestrei de Cameră Unirea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Focșănenii sunt invitați să participe la Concertul Tradiţional de Crăciun al Orchestrei de Cameră UNIREA, care va avea loc pe 18 decembrie, începând cu ora 19.00, în sala mare a Ateneului Popular Maior Gheorghe Pastia. Invitați speciali sunt soprana Irina Iordăchescu şi tenorul Mario Vasiliu.
„Avem bucuria de a vă invita să luaţi parte la Concertul Tradiţional de Crăciun al Orchestrei de Cameră UNIREA şi invitaţii săi. Aşa cum şi-a obişnuit publicul la acest moment premergător Naşterii Domnului, manifestarea se doreşte a fi o colindă (o vestire) de Crăciun, dar şi o urare de An Nou. În acest sens, invitaţii de onoare ai concertului 2017 vor fi soprana Irina IORDĂCHESCU şi tenorul Mario VASILIU. Despre tânăra şi talentata cântăreaţă de operă se ştie că este descendenta celebrului bariton Dan IORDĂCHESCU. Are deja o activitate concertistică bogată atât în ţară cât şi peste hotare, unde a lucrat pe cele mai importante scene cu dirijori şi parteneri dintre cei mai însemnaţi. A fost apreciată la “Scala” din Milano, la Moscova, în Grecia, Belgia şi alte “puncte fierbinţi” ale muzicii. Pe scena Ateneului focşănean se vor interpreta lucrări tradiţionale din creaţia compozitorilor: César Franck – “Panis Angelicus”, Franz Gruber – “Silent night”, Irving Berlin – “White Christmas”, Sabin Drăgoi – “Colindă”, Pietro Mascagni – Ave Maria, Adolphe Adam – “Noël”, dar şi colinde tradiţionale româneşti interpretate “a capella” de cei doi artişti lirici. Partea a doua cuprinde lucrări simfonice şi vocal-simfonice ce frecvent se interpretează în concertele dedicate sosirii noului an. Astfel, muzica lui Johann Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kálmán şi Leroy Anderson va crea atmosfera destinsă şi încărcată de bucurie cu care aşteptăm sosirea fiecărui an, a unui nou început, cu speranţă de mai bine. Dirijorul orchestrei va fi Vincent Grűger“, se arată într-un comunicat transmis de directorul Ateneului Popular, Valentin Gheorghiță.
Biletele pot fi procurate de la agenția de bilete a Ateneului Popular, prețul fiind de 80 de lei. De asemenea, pot fi cumpătare și bilete de 50 de lei, „în funcţie de poziţia locului în sală“.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost