Concert de pian la Ateneul Popular Maior Gheorghe Pastia
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Concert de pian la Ateneul Popular Maior Gheorghe Pastia
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Elevii talentați de la Liceul de Artă Gheorghe Tattarescu din Focșani, precum și cei de la Școala Collavini ART, pregătiți de profesoara Doina Collavini, inspector şcolar de muzică şi arte plastice, vă invită în această seară la concert. Micii artiști vor interpreta la pian unele dintre cele mai cunoscute opere ale marilor compozitori ai lumii. Concertul va începe la ora 18:00 și va avea loc la Ateneul Popular ”Maior Gheorghe Pastia” din Focșani.
La audiții sunt așteptați toți iubitorii muzicii clasice, mai ales că micii și mai marii artiști au muncit mult pentru a oferi publicului o seară de neuitat. Elevii care vor interpreta piese la pian sunt de la toate clasele și promit un adevărat spectacol. Intrarea este liberă.
Organizarea unui astfel de eveniment a devenit o tradiție pentru profesoara Collavini și elevii săi. Astfel de audiții au loc de mai mulți ani și de fiecare dată publicul a fost numeros, iar interpreții s-au ridicat la nivelul așteptărilor.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost