Comunicat de presă Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Comunicat de presă Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a luat act cu surprindere și indignare de apariția unor știri false, la posturile de televiziune Kanal D, B1, Antena 1 şi Antena 3, în seara zilei de 16 august a.c., vizând doi ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române. Dacă, până de curând, acest tip de „știri” denigratoare și mincinoase aparținea unor site-uri obscure, iată că apetența de senzațional a jurnaliștilor din România a determinat trusturi de presă să preia știri false, cu scopul vădit de a discredita ierarhia bisericească superioară şi de a destabiliza Biserica Ortodoxă strămoșească.
Condamnăm cu fermitate acest comportament iresponsabil și atragem atenția că avem datoria față de credincioșii noștri să luăm atitudine împotriva unor astfel de acte pseudo-jurnalistice; de aceea, vom chema în judecată pe cei care au adus, în mod public, acuzații nefondate Arhiepiscopului Buzăului şi Vrancei, prin cuvinte defăimătoare şi calomniatoare, iar împotriva posturilor de televiziune menționate mai sus, care nu au respectat deontologia profesională, se va face o plângere către CNA.
În final, transmitem credincioșilor eparhiei noastre binecuvântarea chiriarhului lor, amintindu-le adevărul biblic că nici porțile iadului nu vor birui Biserica lui Hristos (cf. Matei 16, 18).

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei


 

 

12 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Ai gresit recunoaste.

  DE Gica, postat pe 18-08-2017, la 06:31

 • Pai ce model de atitudine crestineasca ofera Arhiepiscopia daca cheama la judecata ? Iertarea celor ce gresesc este o virtute demna de un crestinism autentic, fondata pe dragostea pentru aproapele. Ce model de incredere si sustinere intru credinta mai poate avea dregatoria Arhiepiscopiei daca indeamna cu obstinatie sa-si faca partea de dreptate apeland la judecata lumeasca a justitiei? Cei de sus , de la conducerea celor sfinte ,trebuie sa ofere ca model drept credinciosilor, o pilda curata a nevinovatiei lor prin rugaciune, rabdare si multa dragoste. Sfanta judecata este a Domnului

  DE t, postat pe 18-08-2017, la 08:26

 • Splendid! Cred ca din cauza asta nici nu va mai puteti face rugaciunile. Sa-mi fie iertate cuvintele dar ar trebui sa va utilizati harul, cu care se zice ca sunteti inzestrati, pentru alinare, pentru scopuri mai nobile. Aleluia! Oameni buni nu va pierdeti credinta si rugati-va sa le dea Dumnezeu minte slujitorilor Sai, care, in loc sa ne pastoreasca uita care le este menirea.

  DE Adriana, postat pe 18-08-2017, la 08:45

 • Sa jure cum au jurat si preotii cu mana pe cruce si Evanghelie ca nu este adevarat!

  DE Din popor, postat pe 18-08-2017, la 09:09

 • L-am ajuns pe episcop oftatul preo?ilor obliga?i sa cumpere toate lucrurile cu care episcopul f?cea bani.

  DE Tudor, postat pe 18-08-2017, la 09:50

 • Da tot nu ne-a zis arhiepiscopul Ciprian daca este homosexual si daca a avut sex cu episcopul Sebastian Pascanu. Pai zi-ne bre sa intelegem si noi ca oricum homosexualitatea nu mai este pedepsita deci perfect legala, nu ai facut nimic pentru care sa-ti fie rusine si daca va iubiti e si mai bine pentru ca acolo unde este iubire si Dumnezeu iarta. Deci zi-ne cinstit, ceva de genul ca sa nu fie interpretat, " Am facut sex cu Sebastian Pascanu si ne iubim" sau " Nu am facut sex cu Sebastian Pascanu ". De ce nu zici nimic Cipriane ?

  DE piscot, postat pe 18-08-2017, la 12:00

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost