Comitetul Local pentru Situații de Urgență, convocat de primarul Cristi Misăilă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Comitetul Local pentru Situații de Urgență, convocat de primarul Cristi Misăilă
Comitetul Local pentru Situații de Urgență, convocat de primarul Cristi Misăilă
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    În urma avertizării meteorologice de cod galben și portocaliu din perioada 26.02.2018 – 01.03.2018, primarul Cristi Valentin Misăilă, în calitate de Președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență a municipiului Focșani, a convocat (duminică), 25.02.2018, în ședință extraordinară, membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Subiectele discutate au vizat: asigurarea în condiții optime a tuturor utilităților la nivelul municipiului (apă, canal, energie termică, gaze natural, transport public), precum și siguranța cetățeanului.
    Primăria Municipiului Focșani, în parteneriat cu Crucea Roșie, furnizează servicii de asistență socială prin două adăposturi de noapte, respectiv Adăpostul Bahne (str. Panduri nr.11) și Adăpostul Sfântul Nicolae cel Nou (str. Albinei nr.18) pentru oamenii străzii. Acestea au o capacitatea total cuprinsă între 50 și 60 de locuri. Beneficiarilor/oameni ai străzii li se asigură de către Primăria Focșani hrană și igienă pe toată perioada găzduirii. Facem apel la toți cetățenii municipiului Focșani care observă în stradă, scări de blocuri și în orice alte locuri persoane aflate într-o situație de frig sau dificultate, sunt rugați să sune la numărul de telefon – apel de urgență 112, telefonul Cetățeanului - 0237922 sau 0237236000 - ofițerul de serviciu al Primăriei Focșani.

Sursa: Facebook/Primăria Municipiului Focșani

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost