Comercianții din Focșani, obligați să vizeze autorizația pentru 2018
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Comercianții din Focșani, obligați să vizeze autorizația pentru 2018
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Firmele focșănene care derulează activități în sectorul comercial și cel al prestărilor de servicii, care au obținut autorizații de funcționare în anul 2017, au obligația să vizeze aceste autorizații pentru anul 2018. Reprezentanții Primăriei Focșani au anunțat că termenul până la care se vizează aceste autorizații este 31 martie 2018. Firmele care nu obțin avizul riscă o sancțiune și suspendarea activității comerciale până la data autorizării sau vizării deoarece funcţionarea fără autorizaţie de funcţionare constituie contravenţie. Reprezentanții Primăriei arată că procedura de autorizare este stabilită conform Hotărârii de Consiliu Local 27 din 2016 privind aprobarea Regulamentului de autorizare a comercializării produselor şi serviciilor de piaţă în unităţi comerciale şi în sistem ambulant pe raza Municipiului Focşani și a hotărârii privind stabilirea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitelor şi taxelor locale şi alte taxe asimilate acestora, precum şi amenzilor aplicabile în anul fiscal 2018 ce va fi supusă aprobarii Consiliului Local Focsani în ședința din luna decembrie. „Persoanele juridice și persoanele fizice autorizare să desfășoare activități de comercializare a produselor și serviciilor de piață, cu sediul în Municipiul Focșani, ori în alte localități din țară sau străinătate, indiferent de forma de proprietate a capitalului sau a imobilului unde urmează să-și desfășoare activitatea, pot deschide magazine sau alte unități comerciale sau pot funcționa în sistem ambulant pe raza Municipiului Focșani numai după eliberarea autorizației de funcționare a unității respective de către Primarul Municipiului Focșani”, se arată în Regulamentul aprobat anul trecut.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost