Comerciant cercetat pentru evaziune fiscală
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Comerciant cercetat pentru evaziune fiscală
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

La data de 25 mai a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în perioada 2014 – 2017, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Mera, ar fi desfășurat acte de comerț pe care nu le-a declarat organelor fiscale competente, în vederea înregistrării veniturilor obținute.
Cel în cauză este bănuit că ar fi achiziționat cantitatea de 142 m.c. material lemnos de la diferite societăți de profil de pe raza județului Vrancea, pe care a comercializat-o în mod ilegal altor persoane fizice din județele limitrofe și nu a achitat bugetului de stat taxele și impozitele aferente venitului obținut.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 28 mai


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost