Ciprian Iamandi vine în locul lui Ioan Chicoș la Fiscul vrâncean
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ciprian Iamandi vine în locul lui Ioan Chicoș la Fiscul vrâncean
Ciprian Iamandi vine în locul lui Ioan Chicoș la Fiscul vrâncean
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Ciprian Iamandi (FOTO) este noul șef administrație adjunct colectare la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea. Numirea în noua funcție va intra în vigoare de astăzi, ne-au spus surse oficiale din Fiscul vrâncean. În această calitate, Ciprian Iamandi va urmări și coordona activitatea serviciilor și birourilor din cadrul structurii de colectare de la nivelul AJFP Vrancea. Funcția de șef administrație adjunct colectare era vacantă după ieșirea la pensie a finanțistului Ioan Chicoș. Numirea lui Ciprian Iamandi în noua funcție este definitivă, nu prin transfer. Acesta revine în Fiscul vrâncean după ce o perioadă a condus și Biroul Vamal de la Focșani. Iamandi a mai condus, în anii trecuți, Administrația Financiară Vrancea iar pentru câteva luni a fost și detașat ca director executiv al inspecției financiare la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați. Reamintim că, în ultima perioadă, au avut loc mai multe modificări la Fiscul vrâncean, prin revenirea la conducerea administrației a directorului general de la DGRFP Galați, Eugen Ciorici. Cea de a doua funcție de șef administrație adjunct, pentru inspecție, este ocupată de Constantin Grigorică.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost