Charles Aznavour și-a fracturat humerusul
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Charles Aznavour și-a fracturat humerusul
Charles Aznavour și-a fracturat humerusul
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Cunoscutul cântăreţ francez de origine armeană Charles Aznavour, în vârstă de 93 de ani, şi-a fracturat humerusul în urma unei căzături suferite în casa sa din sud-estul Franţei, a informat ataşata sa de presă, citată de AFP. "Nu este nimic grav. Charles Aznavour şi-a fracturat humerusul", a recunoscut aceasta, contactată de AFP. Ea nu a putut confirma însă dacă artistul era în continuare spitalizat sâmbătă, la începutul după-amiezii, după căzătura suferită la domiciliul său din Mouričs, în sud-estul Franţei.
Cântăreţul, care va împlini 94 de ani în luna mai, urmează să concerteze în Japonia în perioada 21-23 mai, înaintea concertelor programate în această vară în Italia, Marea Britanie, Spania şi Germania. Luna trecută, Aznavour a fost nevoit să anuleze un concert la Sankt Petersburg (nord-vestul Rusiei), după o criză de lumbago suferită în timpul repetiţiilor.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost