Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Panciu primește cereri de la cei interesați
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Panciu primește cereri de la cei interesați
Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Panciu primește cereri de la cei interesați
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice „Sf. Ioan“ din Panciu, realizat cu finanțare europeană, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, și-a deschis porțile pentru bătrânii fără familii, proveniți atât din oraș, cât și din județ sau din țară.
Centrul are 11 camere cu 2 paturi și 3 camere cu 4 paturi. Este dotat cu bucătărie, o sală de mese, o sală destinată activităților de recreere, informare și consiliere și un compartiment primire vizite. De asemenea, în centru există un cabinet medical și două săli de tratament. Serviciile socio-medicale constau în consultații și tratamente la cabinetul medical, servicii de infirmerie, ajutor pentru menținerea capacităților fizice, programe de ergoterapie, ajutor pentru menaj, consiliere juridică, prevenire a marginalizării sociale, reintegrare socială, activități sociale și sportive. Clădirea este singura din orașul Panciu care este dotată și cu un lift modern, ce este utilizat pentru transportul persoanelor cu dizabilități.
    În vederea admiterii în Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice „Sf. Ioan“ Panciu, beneficiarul trebuie să depună dosarul cu documentele necesare la registratura instituției, din str. Mihai Viteazu nr. 2 B, Panciu, județul Vrancea.
Dosarul solicitantului trebuie să conțină: Cererea de admitere in Centrul rezidential pentru persoane vârstnice „Sf. Ioan” Panciu; copia și originalul actului de identitate;
copia și originalul certificatului de naștere; copia și originalul certificatului de căsătorie; copia și originalul certificatului de deces al soțului/soției sau sentinţă de divorţ, după caz.
    De asemenea, solicitanții trebuie să prezinte o adeverință medicală eliberată de medicul de familie care cuprinde diagnosticul, scurt istoric, tratamente efectuate, recomandări, cu specificarea faptului că este deplasabil sau nu; adeverință medicală eliberată de medicul de familie care specifică că poate conviețui în colectivitate şi nu are boli contagioase, pulmonare sau psihice; analize medicale (RBW, radiografie pulmonară, coproparazitologic); examen psihologic cu privire la capacitatea de discernământ. Solicitanții trebuie să prezinte acxte doveditoare referitoare la venitul net lunar realizat de solicitant; declarația pe propria răspundere a solicitantului că nu are familie / reprezentant și susținători legali sau, dacă aceștia există, motivul pentru care nu pot îngriji persoana vârstnică.
    Proiectul cu finanțare europeană „Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice «Sfântul Ioan», Oraș Panciu, Județul Vrancea“ a avut o valoare totală de 3.991.657,24 lei. Investiția face parte din pachetul de proiecte sociale care mai cuprinde Centrul de asistență și suport pentru persoane vârstnice Sovejana, prevăzut de Planul Integrat de Dezvoltare Urbană al Orașului Panciu și Centrul social de recuperare şi reabilitare neuromotorie pentru persoane adulte, amplasat la parterul fostei Case a Agronomului și care a fost inaugurat la începutul lunii iunie 2016.
Primăria Orașului Panciu a implementat proiectul cu finanțare europeană „Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice «Sf. Ioan» Panciu, județul Vrancea“, realizat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Investiția a avut o valoare totală de 3.991.657,24 lei. Centrul se adresează persoanelor de vârsta a treia, atât din județul Vrancea, cât și din țară, care au nevoie de sprijin și de asistență medicală permanentă.

   


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL21
30
39
46
3
9

Extragerea noroc:  6499556

Harta Focsani
   

Social

Să o ajutăm pe Mariana! O asistentă de la secția Radiologie a Spitalului Județean se luptă cu cancerul și cu sistemul
Mariana Mărăscu are 42 de ani, locuiește în Focșani și este mama unui băiat adolescent, în vârstă de 15 ani, elev al Liceului Pedagogic, pe care-l iubește cel mai mult pe această lume.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost