Centrul de la Gălăciuc, destinație turistică de Paște
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Centrul de la Gălăciuc, destinație turistică de Paște
Centrul de la Gălăciuc, destinație turistică de Paște
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Centrul de Agrement de la Gălăciuc are o ofertă specială pentru turiștii care vor să petreacă Sărbătorile Pascale la munte, departe de agitația din orașe. La 75 kilometri de Focșani, în zona turistică Lepșa-Greșu, cadrul natural și aerul curat recomandă zona pentru o vacanță liniștită și relaxantă. O prezentare realizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea arată că, departe de agitația și aerul poluat, zona Gălăciuc impresionează prin diversitatea de culoare și măreția peisajului. Astfel, Gălăciuc reprezintă o destinație de vacanță ideală atât pentru perioada sezonului rece dar și în perioada sezonului cald. Prețul unei zile de cazare este 50 lei de persoană. „Capacitatea Centrului este de 225 locuri pe serie iar cazarea se face în cabane din lemn și zid, amplasate în mijlocului unei frumoase păduri de conifere, oferind un peisaj de neuitat. Camerele au 2-6 locuri. Centrul dispune de un Complex alimentar renovat în anul 2012, cu sală de mese modernă de 180 locuri/serie, bucătărie modern utilată, club unde se pot desfășura activități cultural-educative, terasă, teren de volei, handbal, scenă în aer liber pentru spectacole, loc de joacă pentru copii. Posibilități de agrement la Rezervația naturală Cheile Tișiței, Cascada Putnei, Păstrăvăria Lepșa, Casa memorială Moș Ion Roată, monumentele istorice de la Soveja, Mărăști, Mărășești, Stația seismică Vrîncioaia”, se arată în prezentarea Centrului de Agrement Gălăciuc.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost