Centrul Cultural Vrancea caută voluntari
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Centrul Cultural Vrancea caută voluntari
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Voluntariat pentru cultură
Prietenii Centrului Cultural Vrancea
        Căutăm voluntari până se fac oameni mari. Dacă ești energic și entuziast, dacă ți se zice prea des că ești prea curios, dacă îți dorești să întâlnești și să iscodești actori, artiști, critici de artă, profesori universitari, oameni care lucrează în televiziune sau în orchestre, hai la Centrul Cultural Vrancea să ne cunoaștem. Vei fi implicat în organizarea evenimentelor (concursuri de interpretare, spectacole, tabere de cercetare, expoziții de artă contemporană, tabere de pictură cu artiști, serbări); Vei fi încurajat să dai frâu liber ideilor năstrușnice; Vei avea ocazia de a întâlni oameni despre care ai citit în cărți, pe care i-ai notat conștiincios în caiet sau care îți vor fi profi, în scurt timp, la facultate. Vei afla cum stă treaba cu arta contemporană de la cei mai importanți critici de artă din țară. Aşa că, dacă îţi doreşti să obţii experienţă şi să faci parte din echipa Prietenii Centrului Cultural Vrancea te aşteptăm să te înscrii până pe data de 1 iunie 2018 la sediul Centrului Cultural Vrancea aflat pe bd. Gării nr.8, Focşani. Pentru mai multe detalii puteţi accesa pagina de facebook Centrul Cultural Vrancea sau la tel. 0237-210213.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost