Centrala termică a blocurilor ANL de pe strada Pinului va fi reparată săptămâna aceasta
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Centrala termică a blocurilor ANL de pe strada Pinului va fi reparată săptămâna aceasta
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Repararea centralei de la blocurile ANL din strada Pinului, din Focșani, va fi finalizată săptămâna aceasta, întârzierea fiind datorată procedurilor de achiziție publică. Reprezentanții Primăriei Focșani ne-au spus că avaria de la centrala termică, prin care erau asigurate căldura și apa caldă în aceste apartamente, a fost foarte gravă, fiind afectat cazanul. După constatarea defecțiunii, a fost organizată procedura de achiziție publică a lucrărilor de reparație și înlocuire a cazanului. Costurile cu reparația centralei sunt estimate la circa 10 mii lei, din care șase mii lei reprezintă doar prețul cazanului.
Fiind o piesă care nu se află pe stoc în depozitele din România, cazanul este adus din afara țarii, iar procedura durează câteva zile. „După producerea defecțiunii, a fost realizată o verificare la centrală și s-a constat că este o avarie gravă, cazanul este spart și trebuie înlocuit. A fost organizată achiziția publică, s-a stabilit firma care se ocupă de această reparație. Vrem ca până la sfârșitul săptămânii să finalizăm această reparație”, ne-a spus viceprimarul Marius Iorga.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost