Centenarul Unirii Basarabiei cu România, sărbătorit la Odobești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Centenarul Unirii Basarabiei cu România, sărbătorit la Odobești
Centenarul Unirii Basarabiei cu România, sărbătorit la Odobești
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Casa de Cultură din Odobești vă invită la sărbătorirea Centenarului Unirii Basarabiei cu Regatul României, act săvârșit la 27 martie 1918, la Chișinău. Evenimentul va avea loc, miercuri, 21 martie, de la ora 11.00. Cu titlul „Basarabia, pământ românesc”, evenimentul este o invitație la descoperirea perioadei 1918-2018, cu un accent deosebit pe cunoașterea personalităților care au contribuit la momentul istoric de la 27 martie 1918. Afișul evenimentului este o lecție de istorie unde sunt publicate pentru prima dată împreună numele celor care au făcut Unirea și au sfârșit după 1940 în Gulagul sovietic. Este un calendar al demnității și curajului, al onoarei și suferinței, pe care fiecare român trebuie să-l vadă măcar o dată în viață. Invitat de onoare, ambasadorul Republicii Moldova la București, Excelența Sa, Domnul Mihai Gribincea. Cu această ocazie va fi prezentată cea mai recentă lucrare a istoricului Mihai Gribincea, albumul Descriptio Bessarabiae.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost