Ce este ozonul medical și cum ne poate ajuta acesta să îmbătrânim sănătos
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ce este ozonul medical și cum ne poate ajuta acesta să îmbătrânim sănătos
Ce este ozonul medical și cum ne poate ajuta acesta să îmbătrânim sănătos
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Doctorița Jeni Violeta David, medic ozonoterapeut, de la Clinica Viomed Focșani, practică Ozonoterapia în Focșani de aproape 7 ani și spune că pacientul mulțumit de rezultatele terapiei este cea mai bună dovadă că aceasta funcționează foarte bine, ca atare sau combinată cu o terapie preexistentă a pacientului. Medicul ozonoterapeut mai spune că ozonul medical folosit în doze mici ca bioregulator contribuie la menținerea unui organism mai sănătos și mai tânăr pentru mult timp.
    Atât practicile specifice medicinei interniste, cât și practicile medicinei generale folosesc deja, de zeci de ani, ozonul ca metodă adițională și de întreținere, alături de terapiile clasice. În procesele inflamatorii cronice, ca de exemplu în cazul poliartritei reumatoide, al afecțiunilor inflamatorii a articulațiilor, al punctelor de declanșare miofaciale și al fibromialgiei, precum și în stadiile acute ale herniilor de disc, ozonul și-a dovedit eficiența prin tehnicile de injectare intramusculare, subcutanate, intraarticulare, precum și prin metode sistemice ca autohemoterapia majoră și minoră, insuflațiile rectale și sauna cu ozon. Efectul bioregulator al ozonului, prin care se obține reglarea sistemelor celulare antioxidante, s-a demonstrat a fi mecanismul activ biochimic decisiv al acestuia și constituie baza în înțelegerea noastră a acțiunii și a efectelor ozonului în diferitele sale indicații, cum ar fi  angiopatii, în special cea diabetică, medicație oncologică de întreținere, în degenerarea maculară corelată cu vârsta, hormeza sau îmbătrânirea sănătoasă, care  pare a fi întreținută de o strategie ideală de administrare a ozonului, având în vedere marea calitate a moleculei de O3, care este cea reparatoare, fiind cu efect protector celular benefic. 
În concluzie, făcând terapie cu ozon putem avea un control mai bun al factorilor de risc în diabet, hipertensiune, dislipidemie, reducerea inflamației, un circuit mai bun de oxigenare a țesuturilor înaintea intervențiilor chirurgicale, reduce ischemia de reperfuzie (mărește timpul de a ține chirurgul bisturiul pe anumite zone fără a face ischemie de reperfuzie). Pretratamentul cu ozon are efect protector și asupra infarctului miocardic acut, deoarece reduce răspunsul miocardului la stresul oxidativ cu reducerea reacției inflamatorie imunitară și de apoptoză.
    Clinica Viomed se află pe Strada Popa Șapcă, Nr. 9, Apartament 2 BIS (în spatele farmaciei 24). Programările se pot face zilnic, la numărul 0726.718.442, sau prin mesaj la numerele 0760.092.361, 0767.408.495. Clinica Viomed Focșani poate fi găsită și pe site http://vio-med.ro/terapii/
    Cu doctorița Jeni Violeta David ne vom reîntâlni săptămânal și vă vom prezenta efectele miraculoase ale ozonoterapiei, pentru fiecare afecțiune în parte.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost