CAZ NEMAIÎNTÂLNIT de medicii vrânceni! Un bărbat cu un BORCAN ÎN ANUS a ajuns de la Spitalul Adjud la Spitalul Județean
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
CAZ NEMAIÎNTÂLNIT de medicii vrânceni! Un bărbat cu un BORCAN ÎN ANUS a ajuns de la Spitalul Adjud la Spitalul Județean
CAZ NEMAIÎNTÂLNIT de medicii vrânceni! Un bărbat cu un BORCAN ÎN ANUS a ajuns de la Spitalul Adjud la Spitalul Județean
Voteaza :

Articolul a primit 6 voturi

Chirurgii vrânceni au avut parte marți de un caz nemaiîntâlnit. Un bărbat, cu vârsta de aproximativ 40 de ani, a ajuns la Spitalul Adjud cu un borcan în anus. Borcanul avea capacitatea de aproximativ de 500 de grame, era de formă hexagonală și învelit în folie de plastic. Conform unor surse, bărbatul ar fi declarat, când a ajuns la camera de gardă a Spitalului Adjud, că nu-și mai amintește ce s-a întâmplat cu el, că în timp ce s-ar fi aflat într-un tren, ar fi fost supus unei agresiuni și astfel s-ar fi trezit cu borcanul de sticlă introdus în anus. Medicii de la Spitalul Adjud au fost nevoiți să-l transfere pe bărbat la Spitalul Județean, după ce borcanul s-a spart. La Focșani, s-a intervenit chirurgical prin abdomen, pentru a-i fi extrase cioburile. „A fost o intervenție laborioasă și dificilă. Este un caz unic în cariera mea având în vedere dimensiunea obiectului“, ne-a spus medicul chirurg Liviu Petrea. Medicii au solicitat intervenția poliției având în vedere că pacientul a susținut că a fost agresat.

 

 

6 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • saracu om bine ca nu si-a bagat in fund o damingeana cu vin de la festivalul Bachus.Probabil a auzit si el ca la Focsani se bea vin cu paharul si borcanul la festivalul vinului...

  DE gabi, postat pe 14-09-2017, la 12:28

 • @gabi :)))))))))))))))))))))

  DE Emil, postat pe 14-09-2017, la 13:41

 • One man one jar vrancea edition

  DE Borcanie, postat pe 14-09-2017, la 21:41

 • Doamne fereste!!!. O fi fost agresat. Bietul om in starea in care a fost, tot ce-i posibil sa nu-si mai aminteasca nimic.

  DE Oana, postat pe 14-09-2017, la 22:00

 • Ba baieti omului ii place sa o ia si sus si jos...oameni cu nume in orasul adjud il fute si ii da muie de ani intregi....in cazul de fata omu a stat sa il futa mai multi dar aia si-ai si batut joc si ia bagat borcanul

  DE Aninim, postat pe 22-09-2017, la 15:45

 • Vai de capul lui saracul om!si inca ceva mai bine nu comentati care scrieti minuni asa cum s-a comentat anonim mai sus.Rusineeeeee!

  DE Iuliana, postat pe 28-09-2017, la 10:43

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost