Case sparte la Sihlea și Cotești. Autorii trimiși în judecată
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Case sparte la Sihlea și Cotești. Autorii trimiși în judecată
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Mai multe persoane au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Printre acestea se numără și o femeie de 63 de ani, din Bârlad, care pe 1 martie a.c., i-a furat portmoneul unei femei. S-a întâmplat în Piața Moldovei din municipiu, victima având în portofel suma de 500 lei, carduri și acte. Imediat ce s-a primit sesizarea, polițiștii au identificat-o pe principala suspectă, care nu a negat fapta.
    Procurorii au mai trimis în judecată pentru aceeași infracțiune și un tânăr de 26 de ani, din Sihlea. Conform rechizitoriului, în noaptea de 9/10 aprilie 2016, tânărul a pătruns într-o casă din Sihlea și a furat mai multe bunuri. A intrat în locuință după ce a îndreptat camera de supraveghere spre perete pentru a nu fi văzut. Apoi, cu ajutorul unui levier a deschis o fereastră și a pătruns în imobil, plecând de aici cu două televizoare. Nu le-a păstrat pentru el, ci le-a vândut la Râmnicu Sărat, contra sumei de 1.000 lei. Bărbatul s-a sustras urmăririi penale.
    În fața magistraților de la Judecătoria Focșani va ajunge și un tânăr din Cotești.  El a fost trimis în judecată pentru că în perioada mai-septembrie 2016, a spart o locuință din localitate și a furat bunuri în valoare de 2.000 lei. Partea vătămată era plecată în Italia la momentul respectiv, iar casa a rămas în supravegherea mamei sale. Într-una din nopți, tânărul a spart casa despre care știa că este nelocuită și a plecat de aici cu un motofierăstrău, un robot de bucătărie, o bormașină și un dvd. Motofierăstrăul și robotul le-a vândut unei persoane din localitate, iar restul bunurilor le-a adus la Focșani și le-a valorificat. La puțin timp după ce a vândut bunurile, tânărul a aflat că poliția din localitate face cercetări în cazul acestei spargeri, motiv pentru care a răscumpărat bunurile vândute în localitate și le-a dus la poliție. La audieri, el nu a negat că este autorul furtului. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost