CANNES 2017: Debut cu probleme tehnice pentru 'Ojka', primul film prezentat de Netflix
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
CANNES 2017: Debut cu probleme tehnice pentru 'Ojka', primul film prezentat de Netflix
CANNES 2017: Debut cu probleme tehnice pentru 'Ojka', primul film prezentat de Netflix
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

'Ojka', primul film prezentat de Netflix la Cannes, a avut un debut agitat, proiecția de vineri fiind întreruptă timp de aproape opt minute din cauza unor probleme tehnice, a constatat un jurnalist AFP prezent în sală. Cortina nu s-a ridicat complet și a ascuns partea superioară a ecranului, astfel încât unele imagini ale filmului, precum capul actriței Tilda Swinton, nu au putut fi văzute.
În sală s-au auzit fluierături pentru a-i alerta pe tehnicienii marelui teatru Lumičre, unde la ora proiecției se strânseseră deja mulți spectatori pentru a asista la acest eveniment atât de așteptat și de controversat. "Ha! Este adevărat că nu este făcut pentru sălile de cinema", a exclamat unul dintre spectatori, făcând aluzie la platforma de televiziune prin abonament americană, în timp ce altul a criticat "gașca de incompetenți" a teatrului. Logo-ul Netflix, apărut pe ecran la începerea proiecției filmului, a fost primit cu fluierături, potrivit sursei.
Netflix a anunțat că cele două filme, 'Ojka' al sud-coreeanului Bong Joon-ho și 'The Meyerowitz Stories' al americanului Noah Baumbach, aflate în cursa pentru Palme d'Or, nu vor fi lansate în cinematografele franceze. Anunțul a stârnit furia profesioniștilor din sector, mai ales a administratorilor sălilor de cinema, dar și criticile președintelui juriului de anul acesta al festivalului, regizorul spaniol, Pedro Almodovar. În Franța, dezbaterea a încins spiritele distribuitorilor îngrijorați de faptul că filmele Netflix nu vor fi lansate în sală, sau că nu respectă reglementările ce impun un răgaz de trei ani, înainte ca un film să fie disponibil pe o platformă video sau la cerere prin abonament.
În fața acestui scandal, organizatorii festivalului de la Cannes au modificat deja regulamentul, impunând ca din 2018 orice film aflat în competiție să fie lansat în cinematografe.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost