Campanie de popularizare pentru ajutorul de minimis la lână
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Campanie de popularizare pentru ajutorul de minimis la lână
Campanie de popularizare pentru ajutorul de minimis la lână
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primii trei crescători de ovine vrânceni, care vor să obțină ajutorul de minimis pentru fiecare kilogram de lână comercializată, s-au înscris în evidențele Direcției Agricole. Instituția a început deja o campanie de informare a proprietarilor de ovine asupra avantajelor financiare pe care le au dacă se înscriu în acest program. 
Crescătorii de ovine care vor să primească acești bani mai câteva zile la dispoziție pentru a se înscrie în program, iar banii vor fi alocați anul viitor, după comercializarea lânii. Oficialii Direcției Agricole au explicat că persoanele care vor să obțină acest sprijin trebuie să se înscrie acum în program, iar ulterior să vândă lână de la ovine. Cei care nu reușesc să vândă produsele riscă doar să nu primească sprijinul financiar. Banii pot fi obținuți de crescători de ovine atât persoane fizice, care dețin un atestat de producător agricol, cât și de persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale sau persoane juridice.
Banii pot fi obținuți de crescători dacă îndeplinesc mai multe criterii de eligibilitate. În primul rând, crescătorii de ovine trebuie să dețină o exploatație înregistrată în Registrul Național al Exploatațiilor. La solicitarea banilor crescătorii vor trebui să facă dovada comercializării cantității de lână pentru care solicită acordarea sprijinului către un centru de colectare a lânii sau o unitate de procesare a lânii. „Valoarea sprijinului financiar este de un leu pentru fiecare kilogram de lână comercializată. Valoarea totală a ajutoarelor de minimis care se acordă unei întreprinderi/ întreprinderi unice nu poate depăși suma de 15000 euro pe durata a trei exerciții financiare, în cursul exercițiului financiar actual și în cele două exerciții financiare precedente. În termen de 45 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, beneficiarii care îndeplinesc criteriile de eligibilitate pot depune cererile de înscriere la sediul Direcției pentru Agricultură Județeană Vrancea”, arată directorul Direcției Agricole, Ticu Constandache.
Persoanele interesate pot obține de la Direcția Agricolă toate informațiile despre documentele necesare accesării sprijinului, precum și toate informațiile referitoare la procedura de derulare a acestuia.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Interviu

Ana Alexandra Șerbu, ofițer debutant la Biroul de Investigații Criminale, nu se teme de infractori și duce mai departe, cu mândrie, exemplul tatălui său
    De când eram mică mi-am dorit să fiu polițistă. Probabil au contat și influențele din familie. Tatăl meu a fost polițist. M-a atras ceea ce făcea el și mi-am dorit și eu să-i calc pe urme. De azi înainte, în primul rând voi învăța mai mult decât am făcut-o până acum.

POZA ZILEI

Iarnă pe 23 martie

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost