Camera de Comerț prezintă Topul Firmelor vrâncene
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Camera de Comerț prezintă Topul Firmelor vrâncene
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vrancea va organiza, joi, 2 noiembrie, a XXIV-a ediție a „Topului Firmelor de Succes“ din județ. În cadrul evenimentului organizat la Restaurantul Grand’Or vor fi premiate cele mai importante firme din Vrancea. Manifestarea tradițională celebrează succesul firmelor care s-au distins în 2016 prin performanță, seriozitate și constanță. Topul Firmelor este organizat de CCIA Vrancea prin prelucrarea datelor din situațiile financiare ale firmelor pe anul 2016, conform unei metodologii unitare aprobate de Comisia de realizare a Topului Național și aplicată la nivelul întregului Sistem Cameral din România. „Clasamentul rezultat prin rularea aplicației informatice de realizare a Topului evidențiază competența, valoarea și seriozitatea primelor 10 firme, structurate pe grupe, domenii de activitate și clase de mărime - microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari și întreprinderi foarte mari. Criteriile utilizate la elaborarea clasamentului Topul Firmelor de Succes sunt: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din expolatare, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utilizării capitalului angajat“, au arătat reprezentanții CCIA Vrancea.     Aceștia precizează că în acest an, au fost înscrise în procesul de selecție 36.216 firme, dintre care 8.481 au depus bilanțuri. Au îndeplinit condițiile de bază și au intrat în competiție 2.419 de firme. În Topul Firmelor din acest an s-au clasat 1.466 de firme pe primele zece locuri la 7 domenii de activitate. Cu aceasta ocazie, a fost editat și Catalogul „Topul Firmelor”, o publicație anuală care se distribuie tuturor agenților economici premiați și nu numai, tuturor Camerelor de Comerț teritoriale, bănci, instituții publice, Ambasade ale României în străinătate, reprezentanțelor diplomatice străine în România, în special birourilor economice din cadrul acestora, Oficiilor Consulare etc..

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost