Calcatul rufelor e acum o placere cu fiarele de calcat de la eMAG
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Calcatul rufelor e acum o placere cu fiarele de calcat de la eMAG
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

 Un fier de calcat cu functii utile tepoateajutasacalcimairepedesimaiusorhaineledupaspalare, indiferent ca estevorba de camasi, tricourisaupantaloni.

Important estesaalegi o statie de calcatori un fier care sa fie adaptatnevoilor tale, iareMAGchiariti vine in ajutor cu o gamafoartelarga de modele, la preturifoartebune.

De la functionalitate la design, dimensiunisauculoare, toatemarcile de electrocasnicesuntprezente cu oferteexcelente.

Sunt statii de calcat cu fiare care au talpa de putere, cu abur, cu sistemefoarte utile de auto-curataresauoprire automata, cu suprafetemoderne care vin in contact cu hainape care vreisa o calci, cu talpa de ceramica, rezistenta, cu talpa de teflon care are avantajul ca nu se lipeste de material in timpulcalcarii, cu talpaultragliss, care alunecausorpehaine, cu SteamGlidepentruproduselemai fine simaiscumpe cu rezistenta la zgarieturi, din inox, samd.

Functia de aburi, la randu-i, itiusureazamuncadeoareceelimina cu maimultsuccessi rapid cuteleramasedupaspalare, intrucatjeturilecaldepatrund in material. Unelefiare de calcat au un buton de abursuplimentar care elibereaza un jet de 150-250 grame/minut, util in cazulunor cute dificile. Fiarele de calcat care au si jet de abur vertical sunt utile pentrueliminareacutelor de pegeci, jachetesauchiarperdeleatuncicandacesteasuntagatate.

La acestea se adaugaaltefunctiiextrem de folositoare cum ar fi functia anti-calcar, cea de anti-picurare, care protejeaza de petecamasile din materialesensibile, functia de oprire automata dupa 30 de secunde in care aparatul nu e miscat din loc, iarastfel se evitaorice accident.

In plus, e importantasiputereafierului, adicaviteza cu care se incalzesteaparatul la temperatura maxima. Pe eMAG se gasesctoatevariantele, de la 1200 W pana la 3200W.

Statiile de calcatsunt utile pentrucei care au de calcat o cantitate mare de rufe, intrucatbeneficiaza de un rezervor de apasemnificativmai mare si de aburmaiputernic.

Si nu in ultimul rand existafiare de calcatportabilepentrucei care calatoresc des sitrebuiesaarateimpecabil. Acesteasunt de micidimensiuni, cantarescputinsiacoperanevoile de baza ale calcatului.

Philips, Tefal, Hausberg, Zilan, Bosch, Rowenta, Beko, Zass, Braun, Hyundai simultealtemarci de fiare de calcatsistatii se intrec in ofertepeeMAG in acestezile, iarpreturilepornesc de la 59 de lei.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost