Cadrele didactice admise susțin interviurile, astăzi, pentru selectarea în rândul metodiștilor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Cadrele didactice admise susțin interviurile, astăzi, pentru selectarea în rândul metodiștilor
Cadrele didactice admise susțin interviurile, astăzi, pentru selectarea în rândul metodiștilor
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Activitățile de evaluare a dosarelor cadrelor didactice care și-au manifestat dorința de a deveni profesori metodiști în anul școlar 2017-2018 au luat sfârșit. La Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ) vor începe, astăzi, procedurile de selecție, candidații urmând a susține interviurile. Trebuie menționat faptul că sunt și candidați respinși deoarece nu au putut dovedi faptul că au acumulat 90 de credite transferabile în ultimii cinci ani. Potrivit Metodologiei, din comisia care va evalua candidații fac parte inspectorul de specialitate, un membru ai Consiliului Consultativ și inspectorul școlar general adjunct.
Potrivit informațiilor postate pe site-ul ISJ, la chimie sunt 6 candidate, dintre care un dosar a fost respins. Interviul este programat pentru astăzi, de la ora 12.00, câte 15 minute fiecare candidată. Una dintre profesoarele candidate va susține interviul mâine, la ora 8.30. Pentru învățământ tehnic sunt 8 candidați, toți fiind declarați admiși. În cazul lor, interviul va avea loc mâine, între orele 12.00-14.00, în sala mică de ședințe a ISJ Vrancea. La învățământ primar sunt 36 de candidați, care vor susține interviul pe 12 octombrie, ora 15.00, în sala mare de ședințe a ISJ Vrancea. Candidații predau la școli din mai multe localități ale județului. Pentru învățământ special sunt 6 candidați, care vor susține interviul astăzi.
Corpul de metodiști va fi abilitat și pentru efectuarea unor inspecții specifice activității de inspecție școlară în unitățile de învățământ din județ. Pentru selecția din anul școlar 2017-2018, IȘJ Vrancea are la dispoziție câteva zeci de locuri, pentru mai multe discipline.
Așa cum era de așteptat, cei mai mulți metodiști vor fi la învățământul primar, 40, urmat de învățământul preșcolar unde se vor selecta 25 de metodiști. La limba și literatura română este nevoie de 20 de metodiști, față de limbile latină sau germană unde sunt câte un metodist sau 3 pentru disciplinele socio-umane. Directorii de învățământ preuniversitar pot participa la selecția metodiștilor. Profesorii metodiști încadrați prin concurs la CCD și profesorii metodiști din liceele pedagogice sunt membri de drept ai corpului profesorilor metodiști ai IȘJ, la disciplina care corespunde diplomei de studii.

Listele cu cadrele admise la chimie AICI, învățământ primar AICI, învățământ special AICI și învățământ tehnic AICI. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL1
49
21
34
2
12

Extragerea noroc:  1554293

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO şi GALERIE FOTO: Un tir a ajuns într-un bloc din Adjud. Centura de ocolire a municipiului, prevăzută în Master Planul General de Transport al României
    Problema realizării unei centuri de ocolire a municipiului Adjud a devenit tot mai strigentă mai ales că destul de des au loc accidente în care sunt implicate mașini de mare tonaj, care tranzitează centrul orașului.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost