Cadouri de la ALDE pentru copiii din Ciușlea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Cadouri de la ALDE pentru copiii din Ciușlea
Cadouri de la ALDE pentru copiii din Ciușlea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Membrii filialei ALDE Vrancea au împărțit, ieri, cadouri, micuților copii ai familiilor nevoiașe din satul Ciușlea. ,,Dincolo de cuvinte, rămân faptele, acesta este  mesajul membrilor Filialei VRANCEA ALDE,  de sărbatorile acestui an. Un gând bun,  o faptă bună! Este decembrie, cu toții așteptăm un an întreg luna sărbătorilor de iarnă, luna în care căutăm cadourile perfecte pentru cei dragi, luna în care așteptăm cadouri care să ne bucure sufletul. Și cum prima ocazie de a dărui și de a primi ne-o oferă Moș Nicolae, membrii filialei Vrancea ALDE au dat startul momentelor frumoase. Pentru că au fost cuminți, micuții copii ai mai multor familii din Ciușlea și-au pregătit ghetuțele,  în speranța că acestea vor fi pline. Moșul a venit cu sacul plin și a dăruit cadouri din obiecte de încălțăminte și dulciuri. Se citea fericirea pe fața lor și a părinților lor. Ne bucurăm și noi, pentru un moment am adus zambetul și mulțumirea în casele lor”, a transmis președintele filialei ALDE, Ionel Cel Mare.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost