Buzău: Trecerea de pietoni 3D realizată de elevii unui liceu de artă, promovată în Australia
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Buzău: Trecerea de pietoni 3D realizată de elevii unui liceu de artă, promovată în Australia
Buzău: Trecerea de pietoni 3D realizată de elevii unui liceu de artă, promovată în Australia
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Trecerea de pietoni 3D realizată în noiembrie 2017 de elevi ai Liceului de artă "Margareta Sterian" din Buzău a fost promovată de un post de televiziune din Australia, potrivit reprezentanţilor administraţiei locale. "Această iniţiativă a liceenilor, unică în România, a trecut oceanul, zilele trecute, prin intermediul Revistei Descoperă, am fost contactat de reportera Aneeta Bhole de la televiziunea ABC NEWS Australia pentru promovarea acestei treceri de pietoni în această ţară", a declarat viceprimarul municipiului Buzău, Ionuţ Apostu. Potrivit sursei citate, municipalitatea are în vedere extinderea proiectului. "După aproape şapte luni, în această zonă nu a avut loc niciun eveniment rutier, şoferii circulă cu prudenţă, în acest an vom realiza încă două zebre tridimensionale care pe lângă efectele în plan rutier se dovedesc şi excelente puncte de atracţie turistică", a spus, pentru AGERPRES, viceprimarul Apostu. În noiembrie 2017, elevi ai Liceul de artă "Margareta Sterian" din Buzău au realizat în apropierea unităţii de învăţământ o trecere de pietoni 3D care crează iluzia unei "zebre" tridimensionale.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost