Bronz pentru Corul Cantabile la Festivalul Preveza din Grecia
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bronz pentru Corul Cantabile la Festivalul Preveza din Grecia
Bronz pentru Corul Cantabile la Festivalul Preveza din Grecia
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Corul de Cameră Cantabile, al Liceului Teoretic Ioan Slavici Panciu, a reușit încă o performanță notabilă. La ediția a XXXV-a a Festivalului Concurs Internațional Coral de la Preveza – Grecia, corul pregătit de profesorul Andrei Igor Manovici a obținut medalia de bronz la Secțiunea Cor de tineret mixt. ”Și de această dată, Cantabile confirmă toate așteptările noastre! Le mulțumesc pentru faptul că ne-au reprezentat, din nou, cu succes, orașul și țara! Că au promovat, cu mândrie, specificul tradiţiilor autohtone şi al muzicii corale românești!”, a transmis, pe Facebook, primarul Iulian Nica.
Coriștii din Panciu au concurat cu colegi din Cehia, Cipru, Danemarca, Elveția, Estonia, Germania, Grecia, Letonia, Republica Moldova, Polonia, România, Serbia, Ucraina și Ungaria, făcând astfel ca rezultatul să fie o performanță și o confirmare a valorii și experienței dobândite la numeroasele participări la festivalurile și concursurile din țară și din străinătate. Festivalul din Grecia a avut loc în perioada 6 – 9 iulie, iar medalia de bronz obținută de Corul de Cameră Cantabile a reprezentat rodul eforturilor și pregătirii artiștilor de la Liceul Ioan Slavici de-a lungul ultimilor ani. Corul este pregătit de Andrei Igor Manovici, care a demonstrat că împletite, munca și talentul pot aduce la Panciu performanțe internaționale.
Menționăm faptul că păncenii mai au experiențe la festivaluri internaționale. Corul pregătit de Andrei Igor Manovici a participat în anul 2014 la ”Ohrid Choir Festival”, Macedonia, iar în anul 2016 la festivalul ”A ruginit frunza din vii”, de la Chișinău, Republica Moldova. Membrii corului ”Cantabile” s-au întors aseară în țară, fiind așteptați cu bucurie de familii și susținători.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost