Box - Cătălin Paraschiveanu, a 17-a victorie la profesioniști!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Box - Cătălin Paraschiveanu, a 17-a victorie la profesioniști!
Box - Cătălin Paraschiveanu, a 17-a victorie la profesioniști!
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Multiplul campion național de box, focșăneanul Cătălin Paraschiveanu, fost deținător al Centurii WBC Mediteranean, a boxat vineri, 11 mai, seara, pe ringul din Polideportivo Ciudad Jardín, Malaga, Spania, pentru a optusprezecea oară la profesioniști. Adversar i-a fost Mamadou Goita din Mali, un boxer cu o carieră mai scurtă la profesioniști, dar care a avut suficientă abilitate ca să evite lupta! Așa cum mi-a spus Cătălin, Mamadou Goita a ”avut un stil de luptă non combativ!” pentru care arbitrul de ring ”ar fi trebuit să-l penalizeze, dar nu a făcut-o!”. Stilistul Cătălin Paraschivenu a punctat, totuși, suficient de mult și de clar pentru a fi declarat câștigător la puncte cu decizie majoritară.
    Pentru campionul de la Focșani, rezident la Milano, unde este component al clubului OPI SINCE 82, a fost a 17-a victorie obținută în 18 dispute, începând cu cea din 23 februarie 2014 din ringul de la Spazio Abbadesse din Milano.
    În prodigioasa lui carieră la profesioniști, Cătălin Paraschiveanu a fost întrecut o singură dată, prin decizie tehnică, dată de arbitri și contestată de sportivul focșănean în meciul din Spania, de la Plaza de Toros, Illescas, pentru păstrarea Centurii WBC Mediteranean, cu spaniolul Adasat Rodriguez, la 2 iulie 2017. De atunci, Cătălin Paraschiveanu a reluat șirul victoriilor în următoarele trei meciuri, cel mai recent fiind cel de vineri cu Mamadou Goita.
După victorie, Cătălin a postat pe facebook: ” O noua victorie! Mulțumesc tuturor pentru încurajări și echipei Altdorf Tehnik pentru susținere!”
Iar pe pagina sa de facebook a OPI SINCE 82 a scris sâmbătă, 12 mai, că ”Noaptea trecută, la Malaga, Cătălin Paraschivenu l-a învins pe Mamadou Goita îmbunătățindu-și recordul său remarcabil. Acum are 17 victorii față de o (nefericită) înfrângere!”
    Cătălin Paraschiveanu, cu care am vorbit duminică, mi-a spus că va veni pentru o săptămână acasă, la Focșani.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost