Blocuri cu risc de PRĂBUȘIRE și cheltuieli pentru locatari, proiectele candidatului PNL(egal PDL) din Focșani
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Blocuri cu risc de PRĂBUȘIRE și cheltuieli pentru locatari, proiectele candidatului PNL(egal PDL) din Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Liberalii-pedeliști spun că vor să scoată orașul subteran la lumină. Candidatul PNL(egal PDL) e întrebat pe la emisiuni despre cultură, iar el o dă cu tunelurile. Zici că-i în reclama cu: halatu', halatu'! Liberalul-pedelist nu vine cu nicio soluție concretă pentru „scoaterea la lumină“, nu vorbește despre date tehnice, nu identifică locațiile, spune doar aceeași poveste de adormit naivii ca în toate celelalte așa-zise proiecte. Și, intenționat sau nu, penelistul portocaliu nu spune nimic despre riscurile pe care le presupun săpăturile, excavațiile, într-o zonă seismică precum cea în care este situat Focșaniul. Tunelurile, situate în perimetrul B-dul Unirii, de la fostul BIG la zona Ceasul Rău. și B-dul Republicii - B-dul Gării, nu sunt interconectate și au fost acoperite odată cu construcția orașului, astfel încât clădirile să aibă o fundație solidă și un grad crescut de rezistență la cutremure. Ori acum, candidatul PNL(egal PDL) vrea să se apuce de săpat... unde? La fundația blocurilor? Vrea să dărâme clădirile ca să „scoată orașul subteran la lumină“? Vă dați seama despre ce riscuri majore este vorba, când aproape că nu există zi fără un cutremur în zona seismică Vrancea?
    Sau poate că hrubele vor fi legate cu celebrul metrou despre care bătea câmpii. Exact: urmează stația Mîndrești, cu oprire sub baltă pe partea dreaptă. Asemenea propuneri insultă inteligența focșăneanului, nu ai cum să nu vezi, ca locuitor al municipiului Focșani, că liberalii-pedeliști ne cred cel puțin naivi, ca să nu folosim cuvinte mai dure.
    În seria acestor idei trăznite intră și cea privind schimbarea „internitei“. În primul rând că acest termen nu există, dar limba română nu este tocmai prietenă cu liberalul-pedelist. Este vorba despre azbociment, un material de construcție obținut dintr-un amestec de ciment cu fibre de azbest, și care este cunoscut și sub denumirea comercială de Eternit, după numele dat de o firmă producătoare recunoscută. În al doilea rând, candidatul PNL(egal PDL) măsoară acoperișurile în... hectare! În al treilea rând, face, ca de fiecare dată, promisiuni financiare pe care nu ar avea cum să le onoreze. Asta pentru că atunci când vine vorba de reabilitarea blocurilor, locatarii trebuie să vină cu o contribuție. Ori despre valoarea acestei contribuții, liberalo-pedelistul nu spune nici pâs, promițând marea cu sarea. Nu vorbește nici despre contribuția Primăriei, care ar însemna ca bugetul administrației publice locale să fie dus pe minus, pentru că un proiect de schimbare a „2 hectare“ de acoperișuri înseamnă sume uriașe. Blocurile trebuie reabilitate, dar, în același timp, focșănenii trebuie informați din timp și corect asupra contribuției fiecărei asociații de locatari, nu ademeniți cu fantasmagorii.


 

 

6 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Eu cred ca festivalul de circ "Ion Stefan" este un proiect foarte realizabil si la asa ceva liberalii se pricep farte bine pentru ca fac circ in fiecare zi. Iar despre blocuri oricum sunt prea multe si au devenit enervante, ar trebui sa mai darame Ion Stefan cateva si sa scoata canalele la lumina.

  DE FANEL, postat pe 01-06-2016, la 02:33

 • Astazi fiind 1 Iunie, candidatii la fotoliul de primar al mun.Focsani pot spune orice, iar eu cred ca se gasesc destul de multi focsaneni care "sa puna botul la prostiile lor". Asa cum am afirmat de multe ori prin intermediul acestei rubrici, in ultimii 10 ani prestatia reprezentantilor PNL in CL Focsani a fost una JALNICA, aspect care m-a determinat sa afirm ca PNL-ul de Focsani este o ADUNATURA de BAIETI & BAIETI si nimic mai mult. In aceste conditii, prestatia acestui "Gigel Fronea" de Focsani care demonstreaza ca este de o NEVINOVATIE INDUIOSATOARE, nu face decat sa se incadreze in "linia partidului". Raman la parerea ca VINOVATI pentru calitatea clasei politice din mun.Focsani se fac focsaneni care sunt FRUNTASI "in intrecerea postdecembrista" la capitolele LASITATE si LIPSA DE DEMNITATE. @"orion"; Ti-am citi replica pe care mi-ai dat-o ieri la ora 21.55 si iar m-ai amuzat. Asa cum ti-am mai spus, pe mine nu ma intereseaza cine esti si cu atat mai putin ce studii ai, facute la zi, seral, f.f etc. De asemenea, comentarita ta la adresa mea nu m-a deranjat cu NIMIC, dar am avut grija sa-ti raspund pe masura chiar sa si plusez. Faptul ca ai venit cu glumite de genul, "acestui individ autointitulat Ulise Grosu, trebui sa-i fie interzise comentariile", m-a AMUZAT FOARTE MULT, deoarece a spus totul despre caracterul tau. Daca mi-ai citi ca un jurist, MOTIVELE DE RECURS inaintate la CEDO, anexate la "eseul" "Nu sunt un Che Guevara de Focsani" postat pe blogul ulisegrosu.blogspot.com, ai putea constata "cat de departe este coteiul de iepure", iar daca nu ai posibilitatile de a constata acest aspect, NU ESTE NICI UN BAI. Am fost clar postac "orion"?

  DE Ulise Grosu, postat pe 01-06-2016, la 06:14

 • Gigel Frone asta de la pnl este bomba cu explozie intarziata lasata de Sapunaru in bratele lui Toma! Sapunaru i-a luat banii si l-a lasat pe Toma sa se spele pe cap cu el! Cand deschide gura acest Ion Stefan face lumea crucea mare! Taranoiul asta nici la Milcovul de unde-s el si neamul lui nu-i bun de primar!!!!

  DE angela, postat pe 01-06-2016, la 06:20

 • eternit sa puna ,,catindatul '' la el acasa ...ca nu se mai produce de ani de zile ....in plus , cat de toxic este acest material ? ne spune nenea care se vede primar ?

  DE excalibur, postat pe 01-06-2016, la 07:48

 • excalibur, nu esti informat, se produce in continuare dar cu alta armatura, spun ei ca nu mai prezinta acelasi pericol, daca nu stii de ce te bagi ca.....iar PNL nu este egal PDL ci mai degrab PSD, PDL isi pastreaza verticalitatea , a trecut tara prin criza au cei mai putin hoti si au cea mai echilibrata politica.Stefan va "catindatul' de care vorbesti este un om cu bune intentii si va scoate din saracie si mizerie Focsaniul.

  DE ciocoflenderul obraznic, postat pe 01-06-2016, la 08:19

 • intr-adevar , pedeleprele au bagat artificial tara in criza ,ca sa poata fura cu zece maini ...

  DE hahaha, postat pe 01-06-2016, la 09:53

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost