Bjork anunță un nou album inspirat de aplicația de dating Tinder
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bjork anunță un nou album inspirat de aplicația de dating Tinder
Bjork anunță un nou album inspirat de aplicația de dating Tinder
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Cântăreața islandeză Bjork urmează să lanseze un nou album care explorează universul întâlnirilor amoroase, relatează UPI. "Sunt foarte încântată să vă anunț că noul meu album va fi lansat foarte curând", a anunțat recent pe Twitter cântăreața.
Într-un interviu recent pentru Dazed, Bjork a vorbit despre noul proiect ca despre albumul ei de "dating", care va conține mai multe materiale vesele decât ultimul ei album, Vulnicura, care a explorat despărțirea ei de artistul Matthew Barney. "Este albumul meu Tinder", a explicat Bjork publicației. "Este vorba despre căutarea a ceva utopic și despre a fi îndrăgostit. Atunci când petreci timp cu cineva de a cărui companie te bucuri, visul tău devine realitate", a adăugat ea. "Dacă este să supraviețuim situației în care se află lumea astăzi, atunci trebuie să venim cu un nou plan. În special acum, acest gen de vis este o urgență", a mai spus ea despre faptul că noul ai album, al cărui titlul nu se cunoștea la momentul respectiv, va aborda și probleme politice.
Viitorul album al lui Bjork este disponibil pentru precomenzi în magazinul ei online, notează UPI.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL8
32
11
19
29
17

Extragerea noroc:  5662272

Harta Focsani
   

Actualitatea

Copile cucerite prin metoda LOVERBOY şi transformate apoi în SCLAVE SEXUALE. Zeci de persoane au fost audiate la sediul DIICOT Vrancea
Mai mulţi indivizi au făcut în ultimii doi ani sume imense de bani de pe urmele unor tinere, multe dintre ele copile, pe care le cucereau mai întâi şi le făceau promisiuni deşarte, după care le obligau să se prostitueze pentru ei atât în ţară cât şi peste hotare.

POZA ZILEI

Un pompier salvează o pisică dintr-un bazin de pe fosta platformă Mopaf

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost