Bjork anunță un nou album inspirat de aplicația de dating Tinder
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bjork anunță un nou album inspirat de aplicația de dating Tinder
Bjork anunță un nou album inspirat de aplicația de dating Tinder
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Cântăreața islandeză Bjork urmează să lanseze un nou album care explorează universul întâlnirilor amoroase, relatează UPI. "Sunt foarte încântată să vă anunț că noul meu album va fi lansat foarte curând", a anunțat recent pe Twitter cântăreața.
Într-un interviu recent pentru Dazed, Bjork a vorbit despre noul proiect ca despre albumul ei de "dating", care va conține mai multe materiale vesele decât ultimul ei album, Vulnicura, care a explorat despărțirea ei de artistul Matthew Barney. "Este albumul meu Tinder", a explicat Bjork publicației. "Este vorba despre căutarea a ceva utopic și despre a fi îndrăgostit. Atunci când petreci timp cu cineva de a cărui companie te bucuri, visul tău devine realitate", a adăugat ea. "Dacă este să supraviețuim situației în care se află lumea astăzi, atunci trebuie să venim cu un nou plan. În special acum, acest gen de vis este o urgență", a mai spus ea despre faptul că noul ai album, al cărui titlul nu se cunoștea la momentul respectiv, va aborda și probleme politice.
Viitorul album al lui Bjork este disponibil pentru precomenzi în magazinul ei online, notează UPI.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
30
33
5
2
34
19

Extragerea noroc:  5130775

Harta Focsani
   

Social

Copii vânduţi pe geam și nume schimbate pentru a scăpa de demonii bolilor
    Aţi auzit de copiii vânduţi pe geam sau cumpăraţi, scăpând în acest fel de o boală chinuitoare? Aţi auzit de familii care schimbau numele copiilor pentru a le vindeca toate problemele de sănătate?

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost