Biciclist din Vizantea, trimis la Neurochirurgie-Galați; un bărbat din Poiana Cristei a încercat să se sinucidă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Biciclist din Vizantea, trimis la Neurochirurgie-Galați; un bărbat din Poiana Cristei a încercat să se sinucidă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat din comuna Poiana Cristei a ajuns în week-end la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean, după  ce a înghițit mai multe medicamente, în combinație cu alcool, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „P.I., bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Podu Lacului, comuna Poiana Cristei, ingestie voluntară medicamentoasă și cu alcool. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Tot la sfârșit de săptămână, un bărbat a fost trimis de urgență la Spitalul de neurochirurgie-Galați, după ce a căzut de pe bicicletă și a suferit un grav traumatism la nivelul capului: „A.I., bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Vizantea, traumatism cranio-cerebral cu otoragie stângă prin cădere de pe bicicletă, contuzie toracică, halenă etanolică. Neurochirurgie Galați”
    Un tânăr din Slobozia Bradului a fost internat la secția Chirurgie a Spitalului județean în week-end, după ce, în urma unui accident rutier, a suferit traumatism deschis la nivelul capului. „I.D., bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Slobozia Bradului, politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă contuză occipitală. Pacientul se internează la chirurgie”.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

Un tânăr de 24 de ani din Vrancea A MURIT, iar o adolescentă a fost rănită, în urma unui accident la Constanța
Florin Alexandru L., un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumitrești, a murit, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a intrat duminică dimineață într-un autobuz oprit la o trecerea pentru pietoni.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost