Biciclist din Vizantea, trimis la Neurochirurgie-Galați; un bărbat din Poiana Cristei a încercat să se sinucidă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Biciclist din Vizantea, trimis la Neurochirurgie-Galați; un bărbat din Poiana Cristei a încercat să se sinucidă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat din comuna Poiana Cristei a ajuns în week-end la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean, după  ce a înghițit mai multe medicamente, în combinație cu alcool, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „P.I., bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Podu Lacului, comuna Poiana Cristei, ingestie voluntară medicamentoasă și cu alcool. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Tot la sfârșit de săptămână, un bărbat a fost trimis de urgență la Spitalul de neurochirurgie-Galați, după ce a căzut de pe bicicletă și a suferit un grav traumatism la nivelul capului: „A.I., bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Vizantea, traumatism cranio-cerebral cu otoragie stângă prin cădere de pe bicicletă, contuzie toracică, halenă etanolică. Neurochirurgie Galați”
    Un tânăr din Slobozia Bradului a fost internat la secția Chirurgie a Spitalului județean în week-end, după ce, în urma unui accident rutier, a suferit traumatism deschis la nivelul capului. „I.D., bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Slobozia Bradului, politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă contuză occipitală. Pacientul se internează la chirurgie”.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Social

Comisarul șef de poliție Mirela Chiriac: „Am văzut o stea căzând în Siret, am început să plângem și am spus «Tomiță nu mai e...»”
    Comisar-șef Mirela Chiriac, șef Centru Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, se numără printre primele femei din poliția vrânceană, de după 1989.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost