Biciclist din Vizantea, trimis la Neurochirurgie-Galați; un bărbat din Poiana Cristei a încercat să se sinucidă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Biciclist din Vizantea, trimis la Neurochirurgie-Galați; un bărbat din Poiana Cristei a încercat să se sinucidă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat din comuna Poiana Cristei a ajuns în week-end la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean, după  ce a înghițit mai multe medicamente, în combinație cu alcool, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „P.I., bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Podu Lacului, comuna Poiana Cristei, ingestie voluntară medicamentoasă și cu alcool. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Tot la sfârșit de săptămână, un bărbat a fost trimis de urgență la Spitalul de neurochirurgie-Galați, după ce a căzut de pe bicicletă și a suferit un grav traumatism la nivelul capului: „A.I., bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Vizantea, traumatism cranio-cerebral cu otoragie stângă prin cădere de pe bicicletă, contuzie toracică, halenă etanolică. Neurochirurgie Galați”
    Un tânăr din Slobozia Bradului a fost internat la secția Chirurgie a Spitalului județean în week-end, după ce, în urma unui accident rutier, a suferit traumatism deschis la nivelul capului. „I.D., bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Slobozia Bradului, politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă contuză occipitală. Pacientul se internează la chirurgie”.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Actualitatea

Trei tineri aflați după gratii, condamnați pentru că și-au violat doi dintre colegii de celulă
Trei tineri, aflaţi în executarea unor pedepse privative de libertate în Penitenciarul Focşani, au fost condamnaţi de magistraţii de la Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lovire sau alte violenţe, faptele fiind comise după gratii.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost