Bătrâni din Adjud înşelaţi de un fals medic
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bătrâni din Adjud înşelaţi de un fals medic
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Doi bătrâni din Adjud au rămas fără agoniseala de-o viaţă după ce s-au lăsat păcăliţi de un fals medic, care le-a mai spus şi că este prieten cu nepotul lor. Acum, principalul suspect, Eduard Florian M., de 27 de ani, din Bucureşti, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru infracţiunea de înşelăciune. Nu a comis fapta singur, ci împreună cu o tânără, care nu a fost identificată până acum.
    Conform rechizitoriului, fapta a fost comisă la data de 3 noiembrie 2016. Tânărul şi femeia neidentificată au profitat de vârsta înaintată a celor doi soţi și i-au indus în eroare, bărbatul recomandându-se ca fiind medic şi prieten cu un nepot al victimelor. Cei doi au determinat persoanele vătămate să extragă dintr-un cont suma de 24.360 lei. Când s-au văzut cu banii, cei doi s-au făcut nevăzuți. 
    Potrivit procurorilor, cei doi au ajuns cu o maşină în faţa locuinţei victimelor. Au intrat în vorbă cu acestea, iar bărbatul le-a spus soţilor că este medic şi prieten cu nepotul lor, plecat la muncă în Anglia. Inculpatul le-a mai spus bătrânilor că nepotul le-a trimis o sumă de bani din Anglia, motiv pentru care i-a propus bătrânului să meargă cu el la bancă pentru a scoate banii. Pe drum, inculpatul i-a spus bătrânului că între timp a vorbit şi cu soţia sa şi că aceasta i-ar fi spus să-i transmită că ar fi mai bine să scoată agoniseala lor, respectiv suma de peste 24 mii lei de la banca la care o aveau, şi să o depună apoi într-un cont la banca la care le-a trimis nepotul banii.
Bătrânul l-a crezut pe aşa zisul medic, au mers împreună la bancă şi a scos banii. După ce victima a scos suma, străinul i-a spus că are nevoie şi de buletinul soţiei pentru a merge la banca la care urma să deschidă un alt cont şi să scoată banii de la nepot, aşa că s-au întors acasă pentru ca victima să-şi ia buletinul. Ajunşi în faţa porţii, bătrânul a coborât şi a plecat în casă pentru a lua şi buletinul soţiei, lăsând banii în grija aşa zisului medic şi amicei sale. Când a ajuns în casă, partea vătămată a discutat cu soţia sa şi a aflat că nu a existat nicio discuţie între aceasta şi inculpat. Când şi-a dat seama că ceva este în neregulă şi a ieşit la poartă pentru a-i lua la întrebări pe necunoscuţi, aceştia nu mai erau, plecând cu tot cu bani.
    La audieri, inculpatul nu a recunoscut fapta. Numele său apare pe portalul mai multor instanţe de judecată din ţară, inclusiv Bucureşti şi Drobeta Turnu Severin. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost