Bătrână VIOLATĂ pentru a doua oară de acelaşi bărbat; violatorul a amenințat-o că îi taie buzele și nasul dacă se opune
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bătrână VIOLATĂ pentru a doua oară de acelaşi bărbat; violatorul a amenințat-o că îi taie buzele și nasul dacă se opune
Bătrână VIOLATĂ pentru a doua oară de acelaşi bărbat; violatorul a amenințat-o că îi taie buzele și nasul dacă se opune
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    O bătrână de 81 de ani, din comuna Nistoreşti, a fost violată de un consătean mai mic cu aproape 20 de ani decât ea. Fapta a fost comisă în după-amiaza zilei de 28 ianuarie a.c., iar principalul suspect, Neculai G., de 62 de ani, a fost reţinut în urmă cu două zile de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani.
Ieri, el a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă şi a primit mandat pentru 30 de zile. Decizia magistraţilor de la Judecătoria Focşani poate fi contestată de inculpat pentru că nu este definitivă. „(...) admite ca întemeiata propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, împotriva inculpatului G(...) NECULAI, si, pe cale de consecinţa dispune arestarea preventiva a acestuia pe o durată de 30 de zile începând cu data de 08.02.2018, ora. 16.30 până la data de 09.03.2018, inclusiv. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 08.02.2018“, este decizia magistraților de la Judecătoria Focșani.
Din anchetă a rezultat că în ziua de 28 ianuarie a.c., victima a mers la biserică, iar după slujbă şi-a mai petrecut timpul prin satul Herăstrău, comuna Nistorești, întâlnindu-se cu mai multe cunoştinţe. În jurul orei 16.00, în timp ce se deplasa către casă, situată la o distanţă de aproximativ doi kilometri de locul unde se afla, bătrâna l-a văzut pe inculpat într-un şanţ. Între cei doi nu a existat nicio discuţie, femeia continuându-şi drumul către casă. Sursele noastre spun că femeii i-ar fi fost frică de bărbat, asta pentru că în urmă cu mai mulţi ani, peste 15, el ar mai fi violat-o o dată.
Nu după mult timp ce la “întâlnirea” cu inculpatul care zăcea în şanţ, acesta a ajuns-o din urmă pe femeie. A prins-o pe mână, într-o zonă nelocuită, şi a dus-o cu forţa într-un vagon, situat pe marginea drumului judeţean din localitate. A lovit-o cu pumnii şi cu palmele şi a ameninţat-o cu un ciob de sticlă pe care l-a găsit pe jos, spunându-i că dacă se i va împotrivi, îi va tăia buzele şi nasul. Cu toate acestea, bătrâna a încercat să opună rezistenţă, dar nu a reuşit să-i facă faţă consăteanului său, care a început să o dezbrace şi apoi să o siluiască.
Între timp, pe lângă vagon a trecut o persoană, care a auzit gălăgie. I-a spus unei femei că în vagon se întâmplă ceva, iar aceasta a mers repede să vadă despre ce este vorba. L-a găsit în vagon pe inculpat, dar şi pe victimă. În momentul în care femeia a strigat la inculpat, acesta a fugit imediat de la faţa locului. Victima a mers acasă după incident, dar pentru că nu se simtea bine, a ajuns la spital câteva zile mai târziu. 
Iniţial, bătrâna a spus doar că a fost bătută, după care le-a spus anchetatorilor şi despre viol. În urma agresiunii ea a suferit fracturi costale, echimoze şi escoriaţii, care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere. La audieri inculpatul nu a recunoscut că a violat-o pe bătrână. A susţinut că era băut şi că din acest motiv nu a putut întreţine relaţii sexuale cu bătrâna. Cu privire la leziunile suferite de femeie, el a spus că acestea au fost provocate de căderea lui peste ea.
Bărbatul a mai avut probleme cu legea, fiind condamnat pentru furt şi furt de energie electrică.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost