Bătrână de 86 de ani, din Panciu, trimisă în judecată pentru EVAZIUNE FISCALĂ
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bătrână de 86 de ani, din Panciu, trimisă în judecată pentru EVAZIUNE FISCALĂ
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    O bătrână de 86 de ani din Panciu a fost trimisă în judecată într-un dosar de evaziune fiscală. În același dosar vor mai fi judecați și doi bărbați, tot din Panciu, unul de 60 de ani și celălalt de 59 de ani. Conform rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care au dispus trimiterea în judecată a celor trei, în cursul anului 2016, bărbatul de 60 de ani a produs cantitatea de 2990 litri alcool etilic în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă. În rechizitoriu se mai arată că a și deținut aceeași cantitate de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat, într-un imobil proprietatea sa.
    Cel de-al doilea bărbat în vârstă de 59 de ani, în cursul anului 2013 a produs cantitatea de 650 litri alcool etilic în afara unui antrepozit fiscal autoriza, cantitate pe care a depozitat-o în gospodăria sa, în afara unui antrepozit fiscal.
    Cea de-a treia inculpată din dosar este bătrâna de 86 de ani. În cazul ei, anchetatorii au stabilit că în data de 30 decembrie 2016 a fost depistată în timp ce deținea în locuința proprietate personală, cantitatea de 400 litri alcool etilic în afara unui antrepozit fiscal autorizat.
    Conform rechizitoriului, pagubele produse bugetului de stat au fost de 34.688 lei, 11.244 lei și 3.954 lei, sume ce nu au fost recuperate. Asupra unui bun care a fost găsit s-a instituit sechestru asigurator.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Interviu

Ana Alexandra Șerbu, ofițer debutant la Biroul de Investigații Criminale, nu se teme de infractori și duce mai departe, cu mândrie, exemplul tatălui său
    De când eram mică mi-am dorit să fiu polițistă. Probabil au contat și influențele din familie. Tatăl meu a fost polițist. M-a atras ceea ce făcea el și mi-am dorit și eu să-i calc pe urme. De azi înainte, în primul rând voi învăța mai mult decât am făcut-o până acum.

POZA ZILEI

Iarnă pe 23 martie

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost