Bătrân OMORÂT de un adolescent de 16 ani; victima a fost călcată cu picioarele pe cap
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bătrân OMORÂT de un adolescent de 16 ani; victima a fost călcată cu picioarele pe cap
Bătrân OMORÂT de un adolescent de 16 ani; victima a fost călcată cu picioarele pe cap
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un adolescent de 16 ani, din Urechești, a fost arestat preventiv ieri, pentru omor. Victima sa este un bătrân de 73 de ani, din aceeași localitate.
    Victima a fost găsită fără suflare pe 3 octombrie, pe un drum din localitate, în apropierea postului de poliție. Au existat suspiciuni cu privire la cauzele decesului, motiv pentru care cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală. În urma necropsiei s-a stabilit că bătrânul nu a murit de moarte bună. S-a stabilit că decesul a survenit ca urmare a insuficienței respiratorii acute, consecința unui politraumatism cu contuzie cerebrală, hemoragie subarahnoidiană, inundație de ventriculi laterali, fractură triplă de mandibulă, fractură complexă hioidiană și fracturi costale drepte. S-a concluzionat că leziunile s-au putut produce prin lovire activă repetată cu mijloace dure (pumn, picior).
    În urma anchetei s-a stabilit că bătrânul a fost bătut crunt de un copil de 16 ani. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 3 octombrie, zi în care victima și agresorul s-au întâlnit la un magazin din localitate. Pe fondul unor afecțiuni psihice, adolescentul a început să tragă victima de haine și a lovit-o cu cotul în gură, moment în care aceasta s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de beton. Deși bătrânul era căzut, copilul a continuat să-l lovească cu pumnii și picioarele în zona feței, după care a început pur și simplu să-l calce cu tălpile încălțărilor pe cap, gât și torace, până când victima a decedat. La audieri, adolescentul nu a negat fapta.     La întreaga scenă au asistat doi bărbați, audiați ca martori în dosar, care nu au intervenit pentru a-l ajuta pe bătrân.
Miercuri după-amiază, băiatul de 16 ani a fost reținut, iar ieri a fost prezentat magistraților de la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, privind arestarea preventivă a inculpatului: - S(...) G(...) în prezent aflat în stare de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor (...) dispune arestarea preventivă a inculpatului (...) pe o durată de câte 30 zile, începând cu data de 05.10.2017, ora şi până la data de 03.11.2017, inclusiv. (...) Cu drept de contestaţie, în termen de 48 ore de la comunicare”, se arată în hotărârea instanței. 
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost