Bătaie între colegi, la sediul unei firme de proiectare de drumuri din Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bătaie între colegi, la sediul unei firme de proiectare de drumuri din Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat de 29 de ani, din Focșani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, acuzat fiind de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
    Conform rechizitoriului întocmit de procurori, fapta a fost comisă în ziua de 15 iunie, în timp ce inculpatul și partea vătămată se aflau la sediul unei societăți din municipiul Focșani. Victima a fost lovită cu pumnul în zona ochiului stâng. De altfel, bărbatul lovit este coleg de serviciu cu inculpatul.
    Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la faptul că directorul firmei, ce are ca obiect de activitate proiectare de drumuri, i-ar fi cerut victimei să verifice un proiect la care lucra inculpatul. Proiectul viza reabilitarea și modernizarea sediului unei grădinițe și trebuia predat urgent. Urmare a unor nereguli constatate, inculpatul a fost chemat să dea explicații, moment în care acesta s-a supărat și l-a lovit cu pumnul în zona ochiului pe colegul său, cauzându-i leziuni pentru care medicul legist a dispus acordarea a 8-9 zile de îngrijiri medicale. 
Conform victimei și martorilor, în momentul în care a fost lovită, partea vătămată purta ochelari, iar una dintre lentile s-a spart, ciobul intrând în pleoapă. Victima nu s-a constituit deocamdată parte civilă în dosar, precizând că va face acest lucru în cursul cercetării judecătorești.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost