Bătaie între colegi, la sediul unei firme de proiectare de drumuri din Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bătaie între colegi, la sediul unei firme de proiectare de drumuri din Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat de 29 de ani, din Focșani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, acuzat fiind de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
    Conform rechizitoriului întocmit de procurori, fapta a fost comisă în ziua de 15 iunie, în timp ce inculpatul și partea vătămată se aflau la sediul unei societăți din municipiul Focșani. Victima a fost lovită cu pumnul în zona ochiului stâng. De altfel, bărbatul lovit este coleg de serviciu cu inculpatul.
    Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la faptul că directorul firmei, ce are ca obiect de activitate proiectare de drumuri, i-ar fi cerut victimei să verifice un proiect la care lucra inculpatul. Proiectul viza reabilitarea și modernizarea sediului unei grădinițe și trebuia predat urgent. Urmare a unor nereguli constatate, inculpatul a fost chemat să dea explicații, moment în care acesta s-a supărat și l-a lovit cu pumnul în zona ochiului pe colegul său, cauzându-i leziuni pentru care medicul legist a dispus acordarea a 8-9 zile de îngrijiri medicale. 
Conform victimei și martorilor, în momentul în care a fost lovită, partea vătămată purta ochelari, iar una dintre lentile s-a spart, ciobul intrând în pleoapă. Victima nu s-a constituit deocamdată parte civilă în dosar, precizând că va face acest lucru în cursul cercetării judecătorești.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Local

Primăria Focșani a plătit datoriile de 4 MILIARDE lei vechi ale locatarilor din blocul G2, altfel conturile municipalității ar fi fost blocate; acești bani TREBUIE recuperați
    Stimați focșăneni, vă aduc la cunoștință faptul că 57 de familii, care locuiesc fără forme legale în blocul G2 au ajuns să aibă în momentul de față datorii totale de aproape 4 miliarde lei vechi la companiile de utilități publice și la bugetul local.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost