Baschet U 16. CSM 2007 – LPS Focșani este în faza de clasificare!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Baschet U 16. CSM 2007 – LPS Focșani este în faza de clasificare!
Baschet U 16. CSM 2007 – LPS Focșani este în faza de clasificare!
În jocul decisiv, focșănenii au câștigat în fața brașovenilor
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Echipa de baschet U 16 a CSM 2007-LPS Focșani a reușit să promoveze în etapa de clasificare a Campionatului național! Foarte tinerii baschetbaliști pregătiți de profesorii Petruț Mihai și Mircea Petrișor au obținut acest prin succes în primul lor an la această categorie de vârstă în urma turneului care a avut loc la Iași, în Sala Holboca, în perioada 1-3 decembrie.
Focșănenii, care au făcut parte din prima grupă a campionatului, împreună cu CSS Unirea Iași, Phoenix-LPS Galați, CSU Brașov și CSS Sfîntu Gheorghe au început turneul de pe prima poziție a clasamentului, dar la egalitate de puncte cu formațiile din Iași și Galați. Așa cum se prezentau lucrurile înainte de startul meciurilor din turneu, CSM 2007 –LPS Focșani avea nevoie de o victorie pentru a urca în grupa de clasificare. CSU Brașov, a patra clasată, a reușit o victorie foarte importantă în jocul cu Phoenix-LPS Galați care câștigase în prima zi în fața focșănenilor care, pentru a intra între primele trei clasate la finalul turneului, aveau nevoie să se impună în partida cu brașovenii. După o dispută foarte strânsă, CSM 2007-LPS Focșani a câștigat cu 63-53 întâlnirea cu CSU Brașov și și-a adjudecat un loc pentru faza a doua a campionatului!
Este o reușită a întregii echipe – jucători și profesori, dar și părinți, care au făcut lucruri de excepție începând su startul proiectului de creștere a unei noi formații de baschet redutabile la Focșani. Și care culeg roadele, etapă de etapă, pe măsură ce echipa se dezvoltă ca prestație în teren și își face un nume respectat în lumea baschetului juvenil din România.
Rezultatele CSM 2007-LPS Focșani în al doilea turneu de calificare: 53-77 cu Phoenix-LPS Galați, 63-53 cu CSU Brașov, 49-29 cu CSS Sfîntu Gheorghe, 48-58 cu CSS Unirea Iași.           
S-au mai calificat din grupa I, CSS Unirea Iași și Phoenix-LPS Galați. 
Turneele de clasificare vor avea loc în perioadele 19-21 ianuarie 2018 și 2-4 februarie 2018.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost