Baschet U 16 – Focșaniul are echipă în faza semifinală!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Baschet U 16 – Focșaniul are echipă în faza semifinală!
Baschet U 16 – Focșaniul are echipă în faza semifinală!
CSM 2007-LPS a intrat între primele 12 formații din țară din primul an la această categorie de vârstă
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Echipa de baschet U 16 a CSM 2007-LPS Focșani a reușit performanța de a intra între primele 12 formații din țară și a se califica în faza semininală a Campionatului Național! În cel de-al doilea turneu de clasificare, ale cărui partide au vut loc la Ploiești, în perioada 9-11 februarie, în organizarea formației locale Sevlar, una dintre aspirantele îndreptățite la promovarea în faza semifinală, baschetbaliștii pregătiți de profesorii Petruț Mihai și Mircea Petrișor și-au valorificat matematic șansa de a termina grupa pe locul al treilea. În primele două întâlniri au jucat împotriva unor favorite la titlul național. Vineri, 9 februarie, în meciul cu Steaua Eximbank I  au fost egalii bucureștenilor în primele două sferturi care s-au desprins decisiv după pauza mare și au câștigat cu 76-41. După un 40-91 cu Agronomia București, tot vineri, sâmbătă, 10 februarie, baschetbaliștii focșăneni au jucat împotriva BC Slam București în fața cărora câștigaseră și în primul turneu de clasificare, în Sala Polivalentă din Focșani. La Ploiești, după un început de joc mai puțin reușit, au revenit puternic și s-au desprins la 25 de puncte până la final. Scor, 64-39! A urmat jocul, decisiv pentru calificare, în compania CSS Sibiu care trecuse cu 61-42 de Sevlar Ploiești, contracandidata sibienilor și a focșănenilor în cursa pentru faza semifinală.
    Victoria în meciul cu Sibiul îi aducea Focșaniului locul de promovare! Iar elevii profesorilor Petruț Mihai și Mircea Petrișor au făcut ceea ce știut: au etalat un baschet foarte bun, s-au impus cu 60-54 și au adus o mare bucurie pentru antrenori, părinți, pentru toți cei care sunt alături de baschetul focșănean ajuns din nou într-un moment fast! Duminică focșănenii au fost întrecuți de Sevlar Ploiești, cu 63-53, într-o partidă al cărei rezultat nu mai putea influența clasamentul.
    După jocul care a adus calificarea CSM 2007-LPS Focșani în faza semifinală, profesorul Petruț Mihai mi-a declarat: ”Am obținut o performanță excepțională încă din primul an la U 16. Am intrat între cele mai bune 12 echipe din țară, ceea ce este peste obiectivul pe care ni l-am stabilit la începutul campionatului. Suntem foarte bucuroși de atitudinea copiilor din meciurile de astăzi (n.n. victoriile cu Slam și CSS Sibiu). Au arătat valoare, caracter, spirit de echipă, putere de luptă, dorința de a fi între cei mai buni. Ce urmează? În faza de calificare vor fi două grupe de câte șase formații care vor juca săptămânal, tur-retur, iar la final vor întra în turneul final primele trei clasate. Știm ce ne așteaptă. Vom avea o grupă infernală, cu cele mai bune echipe din țară. Chiar dacă va fi foarte greu, suntem mulțumiți să aducem astfel de formații la Focșani și să oferim publicului focșănean posibilitatea să vadă la lucru cei mai valoroși baschetbaliști din țară la această categorie de vârstă. Chiar dacă noi vom avea șanse mici să mergem mai departe, ne vom vedea de joc și, acumulând experiență la acest nivel, ne vom pregăti pentru viitorul campionat unde vom porni cu un obiectiv mai ambițios !” 
 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost