Baschet U 14: CSM 2007 LPS Focșani, la ultimul turneu semifinal! Proiect spectaculos al profesorului Petruț Mihai!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Baschet U 14: CSM 2007 LPS Focșani, la ultimul turneu semifinal! Proiect spectaculos al profesorului Petruț Mihai!
Baschet U 14: CSM 2007 LPS Focșani, la ultimul turneu semifinal! Proiect spectaculos al profesorului Petruț Mihai!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Echipa de baschet U 14 CSM 2007 LPS Focșani a plecat aseară la Oradea, unde va disputa meciurile din al patrulea - și ultimul - turneu semifinal al Campionatului Național. Din grupa de opt formații din care fac parte focșănenii se vor califica direct pentru primul turneu semifinal primele trei clasate, iar a patra va susține un turneu de baraj cu alte formații de pe pe aceleași locuri, din celelalte serii. Jucătorii pregătiți de profesorii Petruț Mihai și Mircea Petrișor vor încheia primul turneu semifinal, cel mai probabil pe locul 5, ceea ce este un rezultat bun pentru actualul stadiu de evoluție a echipei.
La plecare spre Oradea, profesorul Petruț Mihai mi-a declarat: „Pentru moment, un astfel de rezultat este bun. Puteam să ne batem cu Agronomia București pentru locul 4, dar am pierdut meciul cu ei și, practic, nu-i mai putem depăși. Dar mergem mai departe. Pentru noi, așa cum ne-am construit proiectul de echipă, abia acum începe perioada în care să facem performanță! Privesc spre viitor, spre categoriile de vârstă U 16, U 18 și U 20, cu încredere. Proiectul meu este ca peste doi ani, când fizicul le va permite jucătorilor, să se bată cu jucători mai puternici, să facem la Focșani o echipă de divizia B, în care să aducem trei jucători de 22-23 de ani plecați de la noi, alături de care să aducem și doi jucători de culoare americani, tineri de pe băncile universității, așa cum au făcut și alte formații, cum este cea de la Galați, spre exemplu. Cu astfel de jucători, tinerii noștri ar putea avea de unde învăța, ar crește în valoare și ar aduce, cu siguranță, prin spectacol, spectatorii în sală, așa cum se întâmplă cu handbalul, chiar dacă vor fi în Liga a II-a”.  

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost