Bărbatul gol pușcă, cel care a încercat să violeze două femei, rămâne în arest
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbatul gol pușcă, cel care a încercat să violeze două femei, rămâne în arest
Bărbatul gol pușcă, cel care a încercat să violeze două femei, rămâne în arest
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Bărbatul gol pușcă, care a încercat să violeze două femei la Garoafa, rămâne în arest preventiv. El a contestat măsura arestului la Tribunalul Vrancea, care i-a respins cererea. „Respinge contestaţia formulată de inculpatul-contestator B(…) DRAGOŞ – EMILIAN, în prezent aflat în Arestul IPJ Vrancea, împotriva Încheierii din data de 11.04.2018 pronunţată de Judecătoria Focşani (…) ca nefondată. Onorariul apărătorului din oficiu (…), în cuantum de 130 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. În temeiul art. 275 aln. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul-contestator la 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. (…) 13.04.2018“, este decizia Tribunalului Vrancea.
Reamintim că un bărbat din satul Bătineşti, comuna Ţifeşti, de 21 de ani, a fost arestat preventiv miercuri, într-un dosar în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol. Sursele noastre ne-au spus că este vorba despre două fapte. În sarcina lui s-a mai reţinut şi infracţiunea de violare de domiciliu. Faptele au fost comise în localitatea Garoafa, în seara zilei de 10 aprilie, puţin înainte de ora 19.00.
Iniţial, bărbatul ar fi încercat să violeze o femeie de 44 de ani, care se afla pe un câmp din apropierea localității. Nu a reuşit să-şi potolească instinctul animalic pentru că a fost observat de câţiva localnici, care şi-au dat seama de intenţiile bărbatului şi au intervenit, salvând-o pe victimă din mâinile lui. Sursele noastre spun că bărbatul, gol puşcă, a luat-o la fugă spre sat şi a sărit gardul în curtea casei unei bătrâne, trecută de 85 de ani. În momentul în care l-a văzut în constumul lui Adam, bătrânei i s-ar fi făcut milă de el şi l-a invitat în casă la ea, cu scopul de a-i da ceva cu care să se îmbrace.
Dacă tot a fost invitat înăuntru şi dacă tot era dezbrăcat, bărbatul s-a gândit că nu ar strica să încerce şi la bătrâna care şi-a făcut milă de el. Nu a reuşit să întreţină relaţii sexuale nici cu aceasta, pentru că oamenii care l-au văzut gol prin sat au luat-o pe urmele lui şi l-au surprins la casa celei de-a doua victime.
La scurtă vreme după comiterea faptelor, a fost sesizată poliţia, iar oamenii legii de la Secţia Goleşti au început verificările, reținându-l pe bărbat, acesta fiind arestat preventiv în ziua următoare.  

Facem precizarea că pe întreg parcursul urmăririi și procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost