Bărbatul de 60 de ani din Mera care a vrut să violeze o fetiţă de 10 ani, condamnat la închisoare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbatul de 60 de ani din Mera care a vrut să violeze o fetiţă de 10 ani, condamnat la închisoare
Bărbatul de 60 de ani din Mera care a vrut să violeze o fetiţă de 10 ani, condamnat la închisoare
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Bărbatul de 60 de ani din comuna Mera, care a fost la un pas de a viola o fetiţă de 10 ani, a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru infracţiunea de tentativă la viol. Decizia a fost luată vineri de magistraţii de la Judecătoria Focşani şi nu este definitivă. Contestaţie pot face inculpatul, partea vătămată, dar şi Parchetul.
    Bărbatului i s-a interzis să se apropie de persoana vătămată dar şi de membrii de familie ai acesteia. “(...) condamnă pe inculpatul N (...) Nelu, la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol (...) interzice inculpatului N (...) Nelu, cu titlu de pedeapsă complementară, pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiţionate, conform art. 68 alin. 1 lit. c C.pen., exercitarea drepturilor de : -a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; -a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat; -a alege; -a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme; -a se apropia ori comunica cu persoana vătămată  (...) sau cu membri de familie ai acesteia(...); -a se apropia de locuinţa familiei (...), de şcoala Gimnazială Vulcăneasa din comuna Mera, jud. Vrancea sau de alte locuri unde persoana vătămată (...) desfăşoară activităţi sociale. (...). Deduce din pedeapsă durata reţinerii şi arestării preventive de la data de 06.12.2017 la zi. În baza art. 399 alin. 1 C.proc.pen., menţine starea de arest a inculpatului N (…) Nelu  (...) obligă inculpatul la plata sumei de 1.000 lei (din care 455 lei din faza urmăririi penale şi 545 lei din faza judecăţii), cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat(...). Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 23.02.2018”, se arată în hotărârea instanţei.
Bărbatul a fost arestat la începutul lunii decembrie a anului 2017 şi trimis apoi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. În rechizitoriu se arăta că inculpatul a încercat să violeze fetiţa în cursul lunii octombrie anul trecut. Inculpatul şi familia fetei sunt vecini, locuinţele lor fiind despărţite de un gard. Într-una din zile, fetiţa se juca în curtea locuinţei inculpatului cu nepoatele acestuia. La un moment dat, fata vecinilor a rămas singură cu inculpatul într-o cameră. Acesta a tras zăvorul la uşă, şi-a dat jos pantalonii şi s-a îndreptat către fetiţa de 10 ani. A împins-o pe pat, după cum se preciza în rechizitoriu, i-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă, a întins-o şi pe ea pe pat, apoi s-a aşezat peste ea, încercând să întreţină cu aceasta raporturi sexuale. Când fata a simţit durere a început să plângă şi să-l întrebe pe inculpat ce vrea să facă, moment în care el i-a pus mâna la gură și s-a oprit din încercarea sa. Totodată, i-a cerut fetiţei să nu spună nimănui despre ele întâmplate, ameninţând-o că în caz contrar o va omorî. Imediat ce a scăpat din mâinile lui, fetiţa s-a îmbrăcat şi a fugit acasă.     În aceeași zi, inculpatul şi fetiţa s-au întâlnit din nou, de această dată acasă la copilă, iar într-un moment în care au rămas singuri, i-a cerut acesteia „să-i arate păsărica”. Fata s-a dus imediat la bunica sa şi i-a spus acesteia că vecinul, care putea să-i fie bunic, i-a vorbit urât. Bărbatul nu s-a oprit aici. A doua zi, el a revenit la locuința fetiţei, iar când a rămas singur cu aceasta i-a cerut din nou să-i arate organul sexual, timp în care el şi-a dat pantalonii jos. Fata a plecat din încăpere şi i-a povestit bunicului său cele petrecute. Apoi, la începutul lunii decembrie, copila a povestit unei rude tot ce i s-a întâmplat, iar aceasta a transmis părinților fetei cele discutate cu minora. Părinţii au sesizat poliţia. Bărbatul a fost imediat reţinut de poliţişti şi prezentat prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, primind mandat, care a şi fost prelungit. Audiat de procurori, inculpatul a recunoscut fapta.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost