Bărbatul care și-a violat mătușa pe stradă, arestat preventiv; anul trecut femeia a fost la un pas să fie violată de un alt nepot
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbatul care și-a violat mătușa pe stradă, arestat preventiv; anul trecut femeia a fost la un pas să fie violată de un alt nepot
Bărbatul care și-a violat mătușa pe stradă, arestat preventiv; anul trecut femeia a fost la un pas să fie violată de un alt nepot
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Bărbatul de 29 de ani din comuna Mera, care și-a violat mătușa, fiind reținut luni după-amiază de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Odobești, a ajuns ieri în fața magistraților de la Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost făcută de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani și a fost admisă de judecători. „(...) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B(...) Gicu, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, (...) (persoană vătămată B(...) S(...), pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 20.02.2018 până la data de 21.03.2018, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 20.02.2018, ora 15.00“, este decizia Judecătoriei Focșani.
    Potrivit unor surse, violatorul ar fi nepotul femeii, după soț. Fapta a fost comisă în după-amiaza zilei de 12 februarie a.c., iar femeia a ajuns la spital după câteva zile, întrucât a fost și bătută. Un raport medico-legal preliminar arată că victima are nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale.
    Pe 12 februarie, în jurul orei 17.30, femeia se afla pe stradă și s-a întâlnit cu nepotul de 29 de ani. Acesta ar fi început să o lovească, cerându-i totodată să întrețină relații sexuale cu el. Întrucât femeia a refuzat, bărbatul a luat-o cu forța și a dus-o pe o străduță mai retrasă. Aici a continuat să o lovească și a reușit să o dezbrace, după care a întreținut relații sexuale cu ea. Femeia ar fi țipat, dar nu a fost auzită de nimeni, întrucât cei doi se aflau într-o zonă mai retrasă.
    După comiterea faptei, bărbatul a plecat, abandonându-și victima. Într-un final a reușit și femeia să se ridice și a plecat către casă. Ea a susținut că i-ar fi povestit soțului său cele întâmplate, dar acesta nu ar fi reacționat întrucât ar avea probleme cu auzul. Pentru că nu se simțea bine, după cinci zile femeia a ajuns la spital. Aici, ea le-a povestit cadrelor medicale ce a pățit, iar acestea au sesizat poliția. Surse oficiale spun că nepotul și-ar fi recunoscut fapta și ar fi spus că regretă cele petrecute.
    Bărbatul care a poftit la mătușa lui nu este la prima abatere. Anterior, el a mai fost condamnat pentru tentativă la omor și tâlhărie, fiind liberat în vara anului 2016.

Un alt nepot a încercat să o violeze, dar s-a împăcat cu el în instanță


    Femeia nu este la prima experiență de acest gen. În luna martie a anului trecut, după cum ne-au spus sursele noastre, ea ar fi ajuns la spital după ce era să fie violată. Atunci, un alt nepot, tot după soț, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu ea cu forța. Fapta nu s-a consumat pentru că incidentul s-a petrecut în curtea casei femeii, aceasta a țipat și a fost auzită de vecini, care au sărit în ajutorul ei. Bărbatul a fost trimis în judecată, dar nu a mai fost condamnat pentru că mătușa s-a împăcat cu el.
    Nepotul care era cât pe ce să o violeze a fost trimis în judecată în luna mai a anului trecut. Conform rechizitoriului, el a mers pe 15 martie 2017 la mătușa sa, în vârstă de 65 de ani, din Mera. Băut fiind, bărbatului i s-a făcut chef de nebunii. A lovit-o pe mătușă cu pumnii și picioarele, după care a dezbrăcat-o, s-a dezbrăcat și el, apoi a încercat să întrețină relații sexuale cu ea. Aceasta i-a cerut să înceteze, iar strigătele de ajutor au fost auzite de o femeie care trecea pe stradă, care a intrat în curte, i-a cerut bărbatului să se oprească, moment în care acesta s-a îmbrăcat și a plecat. Când a fost audiat, a recunoscut toate cele întâmplate și a spus că ar fi consumat înainte de comiterea faptei circa 600 ml de țuică.
    Procesul a încetat în luna octombrie a anului trecut. „(...) dispune încetarea procesului penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol  de către inculpatul (...), ca urmare retragerii plângerii de către persoana vătămată (...) constată încetată de drept măsura arestării preventive a inculpatului (...) şi dispune punerea lui de îndată în libertate, dacă nu este arestat în altă cauză. Executorie în ce priveşte măsura arestării preventive. (...) obligă partea vătămată cu domiciliul în com. Mera, sat Mera, jud. Vrancea, la plata sumei de 850 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat (...)”, a decis instanța.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost