Bărbatul care i-a furat Oscarul actriţei Frances McDormand a fost pus în libertate fără cauţiune
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbatul care i-a furat Oscarul actriţei Frances McDormand a fost pus în libertate fără cauţiune
Bărbatul care i-a furat Oscarul actriţei Frances McDormand a fost pus în libertate fără cauţiune
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Bărbatul acuzat că i-a furat actriţei Frances McDormand statueta Oscar la petrecerea de după ceremonie are un cazier lung de condamnări pentru furt, relatează joi Press Association, citând documentele ale instanţei. Terry Bryant, de 47 de ani, a pledat miercuri nevinovat la acuzaţia că i-a furat lui Frances McDormand Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal pentru interpretarea sa din "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", în timp ce se afla duminică seară la Balul guvernatorului. Procurorul Rena Durant a declarat pentru centrul de justiţie criminală Foltz din Los Angeles că bărbatul are 13 condamnări pentru furt între 1994 şi 2012.
Totuşi, bărbatul a fost eliberat din custodie fără a plăti vreo cauţiune, după ce judecătorul a ascultat mărturia rabinului său, Naomi Levy. Avocatul lui Bryant, Daniel Brookman, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că vor rezista "energic" acuzaţiilor aduse şi îşi va apăra clientul "foarte agresiv". Judecătoarea Deborah Brazil a declarat că vorbele rabinului său şi faptul că Bryant nu pare să reprezinte un pericol public au convins-o să-l pună în libertate fără plata unei cauţiuni.
Procurorii au declarat că Bryant, un jurnalist aspirant, a fost văzut luând statueta înainte de a fi reţinut în apropiere de o ieşire. El a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video cu telefonul realizată chiar de el, între timp ştearsă.
"Uită-te la el, iubito. Echipa mea l-a primit în seara asta. Este al meu", a spus el în înregistrare, după care a sărutat statueta. Bryant a fost filmat şi când a plecat de la Balul guvernatorilor şi le-a arătat trofeul fotografilor, dintre care unul l-a întrebat cine este, întrucât nu l-a recunoscut a fi unul dintre câştigători.
În afara tribunalului, avocatul său a vorbit despre înregistrare. "Există o diferenţă între a ţine un Oscar în mână şi lucrul de care este el acuzat (furt cu circumstanţe agravante - n.r.), aşa că lucrurile se vor lămuri la tribunal". Avocatul a mai spus că o va contacta pe Frances McDormand, după ce ea ar fi spus că nu-şi doreşte ca Bryant să fie pus sub acuzare. Rabinul său a spus că gestul lui Bryant are legătură cu obsesia societăţii pentru "cele 15 minute de celebritate".
Poliţia a spus că locuitorul din Los Angeles le-a dat agenţilor săi statueta suflată cu aur de bună voie şi nu a opus rezistenţă la arestare. Potrivit procurorului districtual din Los Angeles, bărbatul riscă o condamnare la trei ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost