Bărbatul care a alergat gol pușcă prin Garoafa și a încercat să violeze două femei rămâne în arest
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbatul care a alergat gol pușcă prin Garoafa și a încercat să violeze două femei rămâne în arest
Bărbatul care a alergat gol pușcă prin Garoafa și a încercat să violeze două femei rămâne în arest
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Magistrații Tribunalului Vrancea au respins contestația formulată la decizia de menținere a arestului preventiv, contestație făcută de bărbatul care a alergat gol pușcă prin Garoafa și a încercat să violeze două femei. Decizia este definitivă. „Respinge, ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul B(...) DRAGOŞ EMILIAN, împotriva Încheierii pronunţata de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Focşani la data de 07.05.2018. (...) obliga pe contestator să plătească statului suma de 40 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Constata ca inculpatul a fost asistat de apărător ales. Definitivă. (...) 14.05.2018“, este decizia magistraților.
Reamintim că bărbatul de 21 de ani, din satul Bătineşti, comuna  Ţifeşti, a fost arestat preventiv într-un dosar în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol. Sursele noastre spun că este vorba despre două fapte. În sarcina lui s-a mai reţinut şi infracţiunea de violare de domiciliu. Faptele au fost comise în localitatea Garoafa, în seara zilei de 10 aprilie a.c., puţin înainte de ora 19.00.
Iniţial, bărbatul ar fi încercat să violeze o femeie de 44 de ani, care se afla pe un câmp din apropierea localității. Nu a reuşit să-şi potolească instinctul animalic pentru că a fost observat de câţiva localnici, care şi-au dat seama de intenţiile bărbatului şi au intervenit, salvând-o pe victimă din mâinile lui. Sursele noastre spun că bărbatul, gol puşcă, a luat-o la fugă spre sat şi a sărit gardul în curtea casei unei bătrâne, trecută de 85 de ani. În momentul în care l-a văzut în constumul lui Adam, bătrânei i s-ar fi făcut milă de el şi l-a invitat în casă la ea, cu scopul de a-i da ceva cu care să se îmbrace.
Dacă tot a fost invitat înăuntru şi dacă tot era dezbrăcat, bărbatul s-a gândit că nu ar strica să încerce şi la bătrâna care şi-a făcut milă de el. Nu a reuşit să întreţină relaţii sexuale nici cu aceasta, pentru că oamenii care l-au văzut gol prin sat au luat-o pe urmele lui şi l-au surprins la casa celei de-a doua victime. La scurtă vreme după comiterea faptelor, a fost sesizată poliţia, iar oamenii legii de la Secţia Goleşti au început cercetările. 


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost