Bărbați prinși la pescuit ilegal, pe Siret
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbați prinși la pescuit ilegal, pe Siret
Bărbați prinși la pescuit ilegal, pe Siret
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Doi bărbați, unul de 39 de ani, iar celălalt de 29 de ani, au ajuns în atenția oamenilor legii, după ce au fost prinși de către jandarmi la pescuit, pe râul Siret. Cei doi se aflau în zona localității Pufești și aveau asupra lor plase monofilament, dar și o ambarcațiune confecționată artizanal, dintr-o cameră de tractor.
    „În data de 09.10.2017, în jurul orelor 16.30, o patrulă de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Vrancea a observat două persoane care pescuiau pe râul Siret folosind mai multe plase de tip monofilament. În urma verificărilor desfăşurate de către jandarmi s-a stabilit că persoanele în cauză se numesc B.M. în vârstă de 39 ani şi R.D.F. de 29 ani, iar aceştia pescuiau pe râul Siret, în zona localităţii Pufeşti, din două bărci pneumatice confecţionate artizanal, folosind mai multe plase de tip monofilament. De la numitul B.M. jandarmii au ridicat două plase de tip monofilament, una dintre acestea având lungimea de 80 metri, lăţimea de 1 metru, iar cea de a doua având lungimea de 35 metri şi lăţimea de 1 metru, precum şi o ambarcaţiune confecţionată artizanal dintr-o cameră de tractor.De asemenea, de la numitul R.D.F., de 29 ani, au fost ridicate o plasă de tip monofilament, având lungimea de 80 metri, lăţimea de 1 metru, precum şi o ambarcaţiune confecţionată artizanal dintr-o cameră de tractor. În cauză jandarmii au procedat la întocmirea actelor de sesizare a organelor de urmărire penală, numiţii B.M. şi R.D.F., fiecare fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de pescuit prin utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament - faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64,lit. k, din  O.U.G. 23/2008. Actele de sesizare, plasele monofilament, precum şi ambarcaţiunile confecţionate artizanal au fost predate pe bază de proces verbal Poliţiei Municipiului Adjud pentru continuarea verificărilor în cauză”,
se arată într-o informare a IJJ Vrancea.
Facem precizarea că pe întreg parcursul urmăririi și procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost