Bărbat mort după ce căruța pe care o conducea a intrat într-un podeț și apoi într-un gard; un altul este în stare gravă, după ce a fost lovit de cal
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat mort după ce căruța pe care o conducea a intrat într-un podeț și apoi într-un gard; un altul este în stare gravă, după ce a fost lovit de cal
Bărbat mort după ce căruța pe care o conducea a intrat într-un podeț și apoi într-un gard; un altul este în stare gravă, după ce a fost lovit de cal
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din comuna Bordești, a fost adus în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean Focșani, în cursul dimineții de sâmbătă, după ce, potrivit unor surse, ar fi fost lovit de un cal. Animalul l-ar fi lovit pe bărbat cu copita în față, provocându-i leziuni grave la nivelul capului și al feței. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul a suferit „traumatism cranio-facial grav prin agresiune animală și contuzie de coloană cervicală” și a fost internat la Terapie Intensivă.
    Tot sâmbătă, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a ajuns la UPU, după ce a suferit un accident de muncă grav. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul prezenta „traumatism complex de mână stângă prin strivire”. În cursul aceleiași zile el a fost trimis la Spitalul Floreasca din București.
    O tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Ciorăști, a ajuns vineri la UPU, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor, înghițind mai multe medicamente prescrise pentru tratarea infecțiilor și răcelii. Medicii i-au recomandat examen psihiatric.
    Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din localitatea Viișoara, comuna Păunești, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Județean, după ce atelajul hipo în care se afla, pe raza comunei de domiciliu, a intrat în coliziune cu un podeț și apoi cu gardul unui imobil, răsturnându-se. Bărbatul a fost transportat la UPU în stare comatoasă, „scor Glasgow 8 puncte, traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă contuză, otoragie dreaptă, stop cardio-respirator ireversibil”. În jurul orei 00:50 a fost declarat decesul.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost