Bărbat lovit cu vătraiul de bătrâna pe care a vrut să o VIOLEZE
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat lovit cu vătraiul de bătrâna pe care a vrut să o VIOLEZE
Bărbat lovit cu vătraiul de bătrâna pe care a vrut să o VIOLEZE
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat de 67 de ani, din comuna Vrâncioaia, bănuit de comiterea mai multor tentative de viol asupra unor bătrâne. De asemenea, el va fi judecat şi pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu.
Conform rechizitoriului, într-una din primele zile ale lunii ianuarie a.c., Vasile G. a încercat să întreţină raporturi sexuale, prin constrângere, cu  persoana vătămată, lovind-o pe aceasta cu palma peste faţă. A făcut acelaşi lucru şi pe data de 6 februarie a.c., iar o zi mai târziu, adică pe 7 februarie, a încercat să întreţină raporturi sexuale cu o altă persoană vătămată, tot prin constrângere, provocându-i acesteia leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. În sarcina lui s-a reţinut şi infracţiunea de violare de domiciliu întrucât a pătruns de două ori fără drept în locuinţa uneia dintre persoanele vătămate.
În urma anchetei s-a stabilit că în ziua de 7 februarie a.c., inculpatul a pătruns în curtea imobilului persoanei vătămate, în vârstă de 82 de ani, sub pretextul că vrea să discute cu fiul acesteia. Deşi femeia i-a spus că fiul nu este acasă, inculpatul nu a plecat, ci a intrat în casă peste bătrână şi a trântit-o pe pat. S-a urcat peste ea şi a început să o sărute, timp în care i-a ridicat bătrânei fusta şi a atins-o în zona genitală, incercând să întreţină raporturi sexuale cu aceasta. Femeia a ţipat la inculpat şi i-a cerut de mai multe ori să o lase în pace. La un moment dat, inculpatul s-a dat jos de pe femeie, moment în care aceasta a apucat să pună mâna pe vătraiul de la sobă şi l-a lovit pe bărbat peste picioare. Acesta a renunţat şi a plecat din casa femeii, iar în timp ce ieşea a fost observat de o rudă a bătrânei, care l-a şi auzit în timp ce îi spunea acesteia să tacă şi să nu spună la nimeni ce s-a întmplat.
După această faptă, bărbatul a fost reţinut şi propus la arestare, dar nu a primit mandat. Magistraţii de la Judecătoria Focşani i-au aplicat acestuia măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
Din anchetă a rezultat că bătrâna de 82 de ani nu este singura victimă a bărbatului. S-a mai stabilit că tot într-o zi din luna ianuarie a.c., inculpatul a pătruns fără drept în curtea imobilului unei alte femei, în vârstă de 78 de ani, iar când aceasta l-a întrebat ce doreşte, el i-a spus că vrea să intre în casa ei. Femeia i-a cerut inculpatului să plece, moment în care el a început să o tragă de haine cu intenţia de a o dezbrăca. În timp ce bătrâna tipa, inculpatul a lovit-o cu palma peste faţă. În cele din urmă inculpatul a plecat, iar femeia a reuşit să-i povestească unei rude ce i s-a întâmplat.
Bărbatul nu a renunţat la ideea de a întreține relații sexuale cu femeia,  aşa că, după aproximativ o săptămână, a revenit la locuinţa aceleiaşi persoane şi a intrat în imobil fără să strige în prealabil. Femeia nu era singură, ci cu o vecină, situaţie care l-a determinat pe inculpat să plece. A revenit și pe data de 6 februarie a.c., la aceeaşi locuinţă. Femeia era în casă, iar când a auzit zgomot la uşă s-a uitat pe geam să vadă cine este, moment în care l-a zărit pe acelaşi bărbat, care încerca să deschidă uşa. Femeia l-a întrebat ce doreşte, moment în care el i-a solicitat să-i deschidă uşa. Persoana vătămată i-a cerut inculpatului să plece, lucru pe care el nu l-a făcut şi a continuat să forţeze uşa. Femeii, fiindu-i teamă că îi va rupe uşa, a deschis-o, iar bărbatul a intrat în cameră peste ea. În momentul în care el a intrat, ea a reuşit să iasă din imobil şi a fugit în curte. Bărbatul s-a dus după ea, i-a ridicat fusta şi a atins-o în zona genitală. A fost nevoit să se oprească pentru că situaţia creată a atras atenţia unor persoane care se aflau pe stradă,  care au intervenit.
La audieri, el nu a recunoscut nimic, spunând că nu-şi mai aminteşte nimic pentru că era băut.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost