Bărbat GOL PUŞCĂ, acuzat că a încercat să violeze două femei din Garoafa
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat GOL PUŞCĂ, acuzat că a încercat să violeze două femei din Garoafa
Bărbat GOL PUŞCĂ, acuzat că a încercat să violeze două femei din Garoafa
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un bărbat din satul Bătineşti, comuna Ţifeşti, de 21 de ani, a fost arestat preventiv ieri, într-un dosar în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol. Sursele noastre spun că este vorba despre două fapte. În sarcina lui s-a mai reţinut şi infracţiunea de violare de domiciliu. Faptele au fost comise în localitatea Garoafa, în seara zilei de 10 aprilie a.c., puţin înainte de ora 19.00.
    Iniţial, bărbatul ar fi încercat să violeze o femeie de 44 de ani, care se afla pe un câmp din apropierea localității. Nu a reuşit să-şi potolească instinctul animalic pentru că a fost observat de câţiva localnici, care şi-au dat seama de intenţiile bărbatului şi au intervenit, salvând-o pe victimă din mâinile lui. Sursele noastre spun că bărbatul, gol puşcă, a luat-o la fugă spre sat şi a sărit gardul în curtea casei unei bătrâne, trecută de 85 de ani. În momentul în care l-a văzut în constumul lui Adam, bătrânei i s-ar fi făcut milă de el şi l-a invitat în casă la ea, cu scopul de a-i da ceva cu care să se îmbrace.
    Dacă tot a fost invitat înăuntru şi dacă tot era dezbrăcat, bărbatul s-a gândit că nu ar strica să încerce şi la bătrâna care şi-a făcut milă de el. Nu a reuşit să întreţină relaţii sexuale nici cu aceasta, pentru că oamenii care l-au văzut gol prin sat au luat-o pe urmele lui şi l-au surprins la casa celei de-a doua victime.
    La scurtă vreme după comiterea faptelor, a fost sesizată poliţia, iar oamenii legii de la Secţia Goleşti au început verificările. Pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Focşani cu propunere de arestare preventivă şi a primit mandat pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, bărbatul putând face contestaţie împotriva măsurii arestării preventive.
“În baza art. 226 alin.1 și 2 C.pr.pen., cu referire la art. 202 C.pr.pen., art. 223 alin. 2 C.pr.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B(...) Dragoş Emilian pe o durată de 30 zile, începând cu data de 11.04.2018, până la data de 10.05.2018, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul cuvenit apărătorului din oficiu în cuantum de 130 lei, rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 11.04.2018, ora 17:00”, se arată în decizia instanţei.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost