Bărbat de 74 de ani, condamnat la 10 ani de ÎNCHISOARE după ce şi-a OMORÂT nepotul cu toporul
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat de 74 de ani, condamnat la 10 ani de ÎNCHISOARE după ce şi-a OMORÂT nepotul cu toporul
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bătrân de 74 de ani, din comuna Reghiu, care la finele anului trecut şi-a omorât nepotul, a fost condamnat la închisoare. El a primit o pedeapsă de 10 ani. Magistraţii de la Tribunalul Vrancea l-au mai obligat pe bătrân şi la plata sumei de 10.000 euro către o parte civilă.
“Condamnă pe inculpatul P(...) Irimiea, pentru comiterea infracţiunii de omor (...) la 10( zece) ani închisoare şi 5( cinci) ani pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prev.de art. 66 lit. a şi b C.pen. Aplică pedeapsa accesorie a interzicerii pe perioada executării pedepsei a exercitării drepturilor prev.de art. 66 lit.a şi b C.pen. Menţine starea de arest preventiv. Scade din pedeapsa aplicată perioada reţinerii şi arestării preventive începând cu data de 17.10.2017 până la pronunţare. Admite acţiunea civilă promovată de (...) în parte. Obligă inculpatul la 10000 euro despăgubiri în monedă naţională echivalentă la momentul executării. Dispune confiscarea de la inculpat a unui topor. (...) obligă inculpatul la prelevarea de probe biologice în vederea adăugării profilelor sale genetice la SNDGJ. Obligă inculpatul la 4000 lei cheltuieli judiciare către stat. Onorariile apărătorilor din oficiu -260 lei la urmărirea penală, 260 lei Camera Preliminară, 260 lei cercetarea judecătorească, vor fi avansate din fondurile M.J”, se arată în hotărârea magistraţilor de la Tribunalul Vrancea.
Fapta a fost comisă la jumătatea lunii octiombrie a anului trecut, victima având 58 de ani. În urma anchetei s-a stabilit că victima se dusese în comuna Reghiu cu aproximativ o lună înainte de a-şi găsi sfârşitul şi locuia cu unchiul său. Cei doi consumau frecvent băuturi alcoolice, dar se şi certau pe motiv că ambii au dreptul la teren şi la casă. În ziua crimei, cei doi au băut împreună şi apoi s-au luat la ceartă din aceleaşi motive. Apoi, nepotul a pus mâna pe o drujbă cu intenţia a tăia un pom fructifer. Acest lucru l-a deranjat pe unchiul său, care i-a atras atenția.
Supărată că nu este lăsată să facă ceea ce doreşte, victima şi-a lovit unchiul cu palmele şi cu picioarele peste corp. Aflat într-o stare de tulburare determinată de conduita violentă a nepotului său, bătrânul a pus mâna pe un topor şi l-a lovit pe nepot în zona capului. Victima a reuşit să intre în casă şi să se aşeze pe pat, cu faţa la perete. Unchiul, supărat fiind în continuare, a intrat în casă peste nepot şi a continuat să-l lovească tot cu toporul. După scandal, bătrânul s-a aşezat şi el în pat şi a adormit lângă nepot.
În dimineața următoare, când s-a trezit, şi-a dat seama că nepotul este decedat şi a dat fuga la un vecin pentru a-i spune ce grozăvie a făcut. Vecinul l-a întrebat cum s-a întâmplat aşa ceva, iar bătrânul i-a spus „l-am lovit cu toporul”. Auzind acestea, vecinul a sunat la o rudă de-a sa, iar aceasta a sesizat poliția. La audieri, bătrânul, trimis în judecată pentru infracțiunea de omor, a recunoscut comiterea faptei, spunând că regretă cele petrecute și că s-a supărat foarte tare pentru că nepotul său l-a lovit.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost